Flyttekasse 5

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rød-, hvid og mousserende vin fra Norditalien

1.518,40 DKKFør 2.958,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 5 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 5 får du:

2 fl. La Gironda - Galandrino Brut 2014 Flot dyb, strågul farve med en fin og insisterende perlage. Skøn aroma af toastet brød med vanilje og hasselnød. Elegance og kompleksitet i flot forening. Smagen lever op til duften og sammen med det toastede anstrøg er der også en fin, sødmefuld smag af tørret abrikos.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 199 kr.

1 fl. Contadi Castaldi - Satèn 2014 En duftende vin, som straks forfører dig med sin originalitet og praler med en usædvanlig frisk smag. Satèn er en blanc de blancs, altså en mousserende vin lavet udelukkende på hvide druer. I dette tilfælde Chardonnay. Stilen spiller stærkt på en søgen efter harmoni mellem kompleksitet og fornøjelse, helt i tråd med rapheden i Franciacorta-området.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 149 kr.

3 fl. Nals Margreid - Pinot Bianco "Sirmian" 2015  Imødekommende lækker, vanvittig længde i smagen og frem for alt tonsvis af velsmag af citrus, æble og ananas, der vælter op ad glasset. Brug Sirmian til din bedste madlavning, den smager dejligt til både fed fisk, pasta, kylling. Det sværeste bliver at finde råvarer, der kan matche den flotte vin.
Normal enkeltstykspris: 199 kr. Kampagnepris: 149 kr.

2 I Stefanini - Monte di Fice 2016 Saftig og frisk hvidvin fra Veneto på Garganega-druen. Vi anbefaler at nyde vinen til en dejlig risotto med ærter og en generøs portion god parmesanost. Den klæder også modne, bløde oste som Taleggio.
Normal enkeltstykspris: 69 kr. Kampagnepris: 49 kr.

1 Marrone - Langhe DOC Sancarlo 2014 Smuk dybrød farve med lilla toner. I næsen er den frisk krydret i retning af peber og med et snert af jordbær og solbær. Frisk i munden med en læskende frugtsyre. Det helt perfekte blend af Barbera, Dolcetto og Nebbiolo.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 199 kr.

1 Marrone - Nebbiolo d'Alba DOC superiore "Agrestis" 2014 Helt enkelt klassisk og uhyre velsmagende Nebbiolo, som vil blive bedre de næste mange år. Den er lavet på tudsegamle vinstokke med lavt udbytte. Smager som en Serralunga Barolo til 400,-
Normal enkeltstykspris: 249 kr. Kampagnepris: 169 kr.

1 flaske Marrone - Langhe DOC "Passione" 2015 Italiener med store armbevægelser. Passione er en vin, der er opstået i tæt samarbejde mellem far, Gian Piero og datter, Valentina. Efter mange smagninger, masser af den helt særlige italienske gestik og en glødende passion for at skabe det rigtige blend mellem syren og friskheden fra Barbera og strukturen, elegancen og lagringspotentialet fra Nebbiolo, blev resultatet en flot vin med et raffineret fadpræg.
Normal enkeltstykspris: 219 kr. Kampagnepris: 139 kr.

1 Marrone - Barolo 2014 Dette er vinen til de store begivenheder. Den vil smagsudvikle sig glas for glas mod flaskens bund og det vil være en udsøgt vinoplevelse at nyde en enkelt flaske, men en helt exceptionel oplevelse at købe et par kasser og følge smagsudviklingen år for år.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 199 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 2958 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 1898 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 1518,4 kr.!

Info om vinen