Flyttekasse 5

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rød- hvid og rosévin fra Italien, Spanien og USA.

566,40 DKKFør 1.220,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 5 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 5 får du:

5 fl. Four Star Napa - Red Blend 2016 For at skabe en komplet vin, er man gået benhårdt efter druernes individuelle egenskaber. Resultatet er ganske enkelt et lille mesterværk, der smager langt dyrere end den er. Ved at blende sig frem til den rigtige smag fremfor navn, kan man gå udenom de dyre druenavne og de dyre marker i området.
Normal enkeltstykspris: 129 kr. Kampagnepris: 69 kr.

2 fl. Finca Fella - Cala Rey Rosado Tempranillo 2018 Druerne til denne rosé dyrkes på de stejle skrænter i Alpera, Albacete, hvor jordbunden helt bogstaveligt lægger den perfekte bund til at skabe en vin i en meget frugtig og aromatisk stil.
Normal enkeltstykspris: 69 kr. Kampagnepris: 49 kr.

2 fl. Fantini - Primo 2018  Den er smagfuld, og forholdet mellem den rene druesmag, fadlagringen og en fræk lille restsødme er perfekt afstemt. Blendet er skabt for at opnå den helt rette balance mellem drikkevenlig solmodenhed og madvenlige egenskaber. Og det er lykkes gennemført fint.
Normal enkeltstykspris: 115 kr. Kampagnepris: 59 kr.

3 fl. Finca Fella - Cala Rey Tempranillo/Syrah 2018 Næsen byder på modne røde bær og vilde bær. En balanceret rødvin med en medium vedholdenhed. Meget frugtig og letdrikkelig og god til mad, der ikke skal overdøves af vinen, men følges pænt ad. Flot finish af røde frugter og lakrids.
Normal enkeltstykspris: 69 kr. Kampagnepris: 49 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 1220 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 638 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 566,4 kr.!

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...