Flyttekasse 5

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rød- og hvidvin fra Italien, Spanien og USA

992,00 DKKFør 2.140,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 5 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 5 får du:

2 fl. fl. Petra - Hebo 2017 De legendariske marker i Bolgheri præsterer hvert år at levere vine i absolut topklasse -med tilsvarende priser! Her betaler du altså ikke for berømmelsen, 'kun' smagen.Struktureret, kompleks og en saftig fornøjelse at drikke. Duft og smag er præget af mørke bær med chokolade og vanilje.
Normal enkeltstykspris: 169 kr. Kampagnepris: 109 kr.

2 fl. The Originals - Riesling 2018 Aromaer af lime, knitrende sprøde æbler, pære, hvid fersken, blomster og grønne urter. Tør, aromatisk hvidvin med ganske høj og lækker frugtsyre og et mineralsk touch. Et hint af sødme fra moden stenfrugt følger lige efter det første indtryk sammen med et behageligt strejf af petroleum, der kan være et typisk træk ved den aromatiske Riesling-drue. Blød og behagelig medium mundfylde.
Normal enkeltstykspris: 149 kr. Kampagnepris: 99 kr.

2 fl. Petra - Zingari 2017 Flot sammenstik af Merlot, Sangiovese, Shiraz og Petit Verdot. Vinen har en flot dyb, rubinrød farve og man fornemmer allerede på duften, at druerne er dyrket i Middelhavsområdet. I munden er den fløjlsblød og har en flot, fyldig krop. Den er frisk og saftig med en yderst behagelig frugtsyre, der giver en fuldendt struktur på vinen, og gør Zingari både behagelig og interessant.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

2 fl. Ponte Lungo - Governo 2018 En crowd-pleaser af en frugtbombe med sødme, fedme og saftighed. Rammer lige midt i hjertekulen hos mange danskere. Udover den gode smag skyldes det også en anden faktor: Den store fornøjelse vi heroppe nordpå finder ved at nyde en god Amarone med duft og smag af fuldmodne kirsebær, solbær og mørk chokolade skal man som regel til lommerne for at få
Normal enkeltstykspris: 125 kr. Kampagnepris: 65 kr.

2 fl. American Bastard - Zinfandel 2017 Druerne har fået lov at modne helt på stokkene. Således har de nydt godt af den store temperaturforskel på nat og dag i en lang modningsproces. Resultatet er en saftig vin med yderst behagelig og charmerende frugtsyre og et pikant hint af peber og brombær.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

2 fl. Finca Fella - El Maso 2017 Tæt og koncentreret aroma med sorte kirsebær, sort blomme, orangeskal, lakrids, vanilje og ceder. I munden er det en potent kraftbasse med fuld styrke på alle ventiler. Topkoncentreret sort frugt med en del sødme, der balanceres af med en fin syre og høj alkohol. Noter af kirsebær, brombær, lakrids, mørk chokolade og vanilje.
Normal enkeltstykspris: 399 kr. Kampagnepris: 299 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 2140 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 1240 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 992 kr.!

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...