Flyttekasse 2

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rødvine fra Italien og Spanien.

753,60 DKKFør 1.686,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 2 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 2 får du:

3 fl. Snake Trail Wine Co. - Pussyfoot 2016 Kun de absolut allerbedste druer, høstet meget let på tå! Blendet består af Cabernet Sauvignon, Shiraz og Sangiovese. Shiraz giver rygrad og power til vinen. Cabernet Sauvignon tilføjer dybde, varme og krop. Sangiovese sørger for afstemte tanniner og syre, der gør vinen drikkeklar og meget lækker nu. Du kan dog sagtens gemme den nogle år.
Normal enkeltstykspris: 249 kr. Kampagnepris: 129 kr.

3 fl. Leone de Castris - Salice Salentino Riserva 2015 Som de fleste andre udvalgte topvine, der ofte modtager 3/3 glas i Gambero Rosso, kan Salice Salentino ligge meget længe i kælderen og udvikle sig, men den smager skønt allerede nu!
Normal enkeltstykspris: 129 kr. Kampagnepris: 77 kr.

3 fl. Fantini - Primo 2018  Den er smagfuld, og forholdet mellem den rene druesmag, fadlagringen og en fræk lille restsødme er perfekt afstemt. Blendet er skabt for at opnå den helt rette balance mellem drikkevenlig solmodenhed og madvenlige egenskaber. Og det er lykkes gennemført fint.
Normal enkeltstykspris: 115 kr. Kampagnepris: 59 kr.

3 fl. Finca Fella - Cala Rey Tempranillo/Syrah 2018 Næsen byder på modne røde bær og vilde bær. En balanceret vin med en medium vedholdenhed. Meget frugtig og letdrikkelig og god til mad, der ikke skal overdøves af vinen, men følges pænt ad. Flot finish af røde frugter og lakrids.
Normal enkeltstykspris: 69 kr. Kampagnepris: 49 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 1686 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 942 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 753,6 kr.!

Info om vinen