Flyttekasse 2

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rødvine fra Italien, Australien og Spanien.

1.072,00 DKKFør 2.328,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 2 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 2 får du:

2 fl. Snake Trail Wine Co. - Pussyfoot 2016 Kun de absolut allerbedste druer, høstet meget let på tå! Blendet består af Cabernet Sauvignon, Shiraz og Sangiovese. Shiraz giver rygrad og power til vinen. Cabernet Sauvignon tilføjer dybde, varme og krop. Sangiovese sørger for afstemte tanniner og syre, der gør vinen drikkeklar og meget lækker nu. Du kan dog sagtens gemme den nogle år.
Normal enkeltstykspris: 249 kr. Kampagnepris: 129 kr.

2 fl. Tagaro - U'Cucci Susumaniello 2015 Her er både umiddelbar drikkeglæde og et interessant spændingsfelt imellem sødme, frugtsyre og flere smagslag. Den kan sagtens serveres og drikkes med velbehag med det samme - men prøv også at lige give den noget luft. Det får den til at åbne op for et bekendtskab med flere nuancer i.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

2 fl. Fabio Oberto - Barolo 2014 Andrea Obertos søn, Fabio, har efterhånden lavet sine egne Baroloer i ca. 5 år. Han bruger druer fra faderens marker, men forsøger at opnå større elegance i vinene. Derfor bruger han primært store fade. Det giver vine, som åbner sig langsommere, men som til gengæld giver en endnu større oplevelse for den tålmodige vinkøber.
Normal enkeltstykspris: 229 kr. Kampagnepris: 129 kr.

2 fl. Petra - Hebo 2017 Struktureret, kompleks og en saftig fornøjelse at drikke. Duft og smag er præget af mørke bær med chokolade og vanilje. Druerne høstes sent, når de er fuldmodne i slutningen af august til midt-september. Eklatant flot og saftig vin med et stort lagringspotentiale.
Normal enkeltstykspris: 229 kr. Kampagnepris: 129 kr.

2 fl. Le Pupille – Pelofino 2018 Le Pupilles supertoscaner nummer 2. Den er dermed lillebror til Saffredi. Den har fået en god sjat af de druer, der normalt ville havne i Saffredi, der koster det 7-dobbelte. 2018-årgangen viser på flotteste vis de klassiske dyder i toscanske vine frem.
Normal enkeltstykspris: 139 kr. Kampagnepris: 75 kr.

2 fl. Marrone - Langhe Nebbiolo Fadlagringen på eg giver Langhe DOC Nebbiolo en sjælden balance mellem saftighed, struktur og elegance. FREMRAGENDE som ledsager til lækker mad. Marrones vinmarker og vingård ligger i La Morra i Barolo. Området er kendt for sine fremragende barbera-vine, og i særdeleshed de flotte baroloer. Marrone mestrer det hele!
Normal enkeltstykspris: 199 kr. Kampagnepris: 129 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 2328 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 1340 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 1072 kr.!

Info om vinen