Flyttekasse 11

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rød- og dessertvin fra Italien og Portugal

910,40 DKKFør 1.972,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 11 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 11 får du:

1 fl. Venturini - Recioto della Valpolicella 2016 Komplet uundværlig dessertvin til alle kager, du kan komme i tanker om. Navnet 'recioto' er afledt af det venetianske ord recia, der betyder øre. 'Ørerne' er i dette tilfælde de små sideskud, der kan dannes på toppen af stokkene og som er af en meget høj kvalitet. Og ikke mindst; som egner sig særdeles godt til tørring.
Normal enkeltstykspris: 249 kr. Kampagnepris: 169 kr.

1 fl. Síbio - Tawny Port Reserva Let og ukompliceret portvin med en del flødekaramel og i baggrunden en sød og fyldig kirsebær. Smager som den dufter, men der er også noter af rød frugt og en smule mælkechokolade og kakao.
Normal enkeltstykspris: 149 kr. Kampagnepris: 79 kr.

4 fl. Fantini - Primo 2018 Den er smagfuld, og forholdet mellem den rene druesmag, fadlagringen og en fræk lille restsødme er perfekt afstemt. Blendet er skabt for at opnå den helt rette balance mellem drikkevenlig solmodenhed og madvenlige egenskaber. Og det er lykkes gennemført fint.
Normal enkeltstykspris: 115 kr. Kampagnepris: 59 kr.

4 fl. Tagaro - U'Cucci Susumaniello 2015 Her er både umiddelbar drikkeglæde og et interessant spændingsfelt imellem sødme, frugtsyre og flere smagslag. Den kan sagtens serveres og drikkes med velbehag med det samme - men prøv også at lige give den noget luft. Det får den til at åbne op for et bekendtskab med flere nuancer i.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

2 fl. Monte Bernardi - Tzingarella 2016 Druerne til Monte Bernardis TOPvin Tzingana dyrkes på en lille del af producentens allerbedste marker, hvor der er optimale forhold for de franske druer. For at sikre, at Tzingana vedbliver at være en af italiens bedste vine, så bruger man kun druerne fra de allerældste vinstokke til Tzingana. Det kommer os til gode, fordi til Tzingarella kommer druerne fra de vinstokke på den samme mark, som endnu ikke er tudsegamle, men har den præcis samme optimale placering i forhold til sol og jordbundsforhold.
Normal enkeltstykspris: 169 kr. Kampagnepris: 129 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 1972 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 1138 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 910,4 kr.!

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...