Flyttekasse 1

Udsalgskasse med 10 blandede flasker rødvin og 2 mousserende

1.638,40 DKKFør 3.448,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 1 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 1 får du:

2 fl. Poggiarellino - Brunello di Montalcino DOCG 2014 Duften er klassisk Sangiovese med kirsebær og solbær, men også med et mørkt tvist af grafit, tjære, pibetobak, røget bacon og mineralske facetter. Smagen er indtrængende rig og med en bredt nuanceret kompleksitet. Tanninerne optræder fintpolerede og helhedsindtrykket er meget harmonisk.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 169 kr.

2 fl.Contadi Castaldi - Soulsatèn 2012 Intens halmfarve i glasset. Den byder videre på blandt andet blomsternoter, toastet brød og hints af hasselnødder. Moussen er livlig og har en fin, vedholdende perlage. Ganen er knivskarp og struktureret med god balance, ledsaget af balsamiske noter, der munder ud i en bragende flot og vedvarende finish. Drik eller gem - potentialet for stor fornøjelse er absolut tilstede ved begge beslutninger!.
Normal enkeltstykspris: 399 kr. Kampagnepris: 249 kr.

2 fl. Le Forconate -Tìcche 2017 Vinen har fyldig krop, er flot fast i strukturen med silkebløde tanniner. Tìcche både dufter og smager af kirsebær, solbær og vilde kirsebær. Der ligger bagved nogle mørke fadnoter, som giver en god bas til symfonien og samlet er det en dejligt varieret og kompleks duft og smag, der udgør kroppen i denne toscanske perle.
Normal enkeltstykspris: 199 kr. Kampagnepris: 129 kr.

2 fl. Caldora - Yume Tre Autoctoni Vinen er fejende flot, dyb rød i glasset. Indsmigrende i næse og gane med en vedholdende aroma af kirsebær, blomme, modne solbær og tobak og et afsluttende skær af noget toastet. Storladen struktur med mange, velour-agtige tanniner. Utroligt vedholdende, nærmest uforgængelig eftersmag med spændende, krydrede noter af vanille og chokolade. Mums!
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 169 kr.

2 fl. Snake Trail Wine Co. - Pussyfoot 2016 Kun de absolut allerbedste druer, høstet meget let på tå! Blendet består af Cabernet Sauvignon, Shiraz og Sangiovese. Shiraz giver rygrad og power til vinen. Cabernet Sauvignon tilføjer dybde, varme og krop. Sangiovese sørger for afstemte tanniner og syre, der gør vinen drikkeklar og meget lækker nu. Du kan dog sagtens gemme den nogle år.
Normal enkeltstykspris: 249 kr. Kampagnepris: 129 kr.

2 fl. Tagaro - U'Cucci Susumaniello 2015 Her er både umiddelbar drikkeglæde og et interessant spændingsfelt imellem sødme, frugtsyre og flere smagslag. Den kan sagtens serveres og drikkes med velbehag med det samme - men prøv også at lige give den noget luft. Det får den til at åbne op for et bekendtskab med flere nuancer i.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 3448 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 2048 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 1638,4 kr.!

 

Info om vinen