Flyttekasse 1

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rødvin fra Italien, USA og Australien

892,80 DKKFør 2.088,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 1 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 1 får du:

3 fl. Snake Trail Wine Co. - Pussyfoot 2016 Kun de absolut allerbedste druer, høstet meget let på tå! Blendet består af Cabernet Sauvignon, Shiraz og Sangiovese. Shiraz giver rygrad og power til vinen. Cabernet Sauvignon tilføjer dybde, varme og krop. Sangiovese sørger for afstemte tanniner og syre, der gør vinen drikkeklar og meget lækker nu. Du kan dog sagtens gemme den nogle år.
Normal enkeltstykspris: 249 kr. Kampagnepris: 129 kr.

3 fl. Benedetto Lorusso - Passo del Sud Zinfandel 2017 Vellavet syditaliensk Zinfandel, der kalder på en kraftig simreret
Normal enkeltstykspris: 139 kr. Kampagnepris: 75 kr.

3 fl. Tagaro - U'Cucci Susumaniello 2015 Her er både umiddelbar drikkeglæde og et interessant spændingsfelt imellem sødme, frugtsyre og flere smagslag. Den kan sagtens serveres og drikkes med velbehag med det samme - men prøv også at lige give den noget luft. Det får den til at åbne op for et bekendtskab med flere nuancer i.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

3 fl. Four Star Napa - Red Blend 2016 For at skabe en komplet vin, er man gået benhårdt efter druernes individuelle egenskaber. Resultatet er ganske enkelt et lille mesterværk, der smager langt dyrere end den er. Ved at blende sig frem til den rigtige smag fremfor navn, kan man gå udenom de dyre druenavne og de dyre marker i området.
Normal enkeltstykspris: 129 kr. Kampagnepris:69 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 2088 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 1116 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 892,8 kr.!

 

Info om vinen