Flyttekasse 1

Udsalgskasse med 12 blandede flasker italiensk rødvin

1.286,40 DKKFør 2.538,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 1 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 1 får du:

3 fl. La Gironda - La Gena Perfekt til et festmåltid i sommerhalvåret. Susanna foreslår selv at servere den til fyldige ris- og pastaretter og stegt eller braiseret kød. Den er også dejlig sammen med mellemmodne, fede oste.
Normal enkeltstykspris: 199 kr. Kampagnepris: 129 kr.

3 fl. Petra - Hebo 2017 De legendariske marker i Bolgheri præsterer hvert år at levere vine i absolut topklasse -med tilsvarende priser! Her betaler du altså ikke for berømmelsen, 'kun' smagen.Struktureret, kompleks og en saftig fornøjelse at drikke. Duft og smag er præget af mørke bær med chokolade og vanilje.
Normal enkeltstykspris: 169 kr. Kampagnepris: 109 kr.

3 fl. Marrone - Langhe DOC Sancarlo 2015 Smuk dybrød farve med lilla toner. I næsen er den frisk krydret i retning af peber og med et snert af jordbær og solbær. Frisk i munden med en læskende frugtsyre. Det perfekte blend af Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, der afspejler Piemontes ånd.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 199 kr.

3 fl. Petra - Zingari 2017 Flot sammenstik af Merlot, Sangiovese, Shiraz og Petit Verdot. Vinen har en flot dyb, rubinrød farve og man fornemmer allerede på duften, at druerne er dyrket i Middelhavsområdet. I munden er den fløjlsblød og har en flot, fyldig krop. Den er frisk og saftig med en yderst behagelig frugtsyre, der giver en fuldendt struktur på vinen, og gøre Zingari både behagelig og interessant.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 2538 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 1608 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 1286,4 kr.!

 

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...