US Threesome – Smagekasse

Et tæt sammenslynget opgør mellem 3 californiske producenter

594,00 kr.Før 1.064,00 kr.

Beskrivelse

US Threesome - Smagekasse er et tæt sammenslynget opgør mellem 3 californiske producenter af henholdvis Pinot Noir og Chardonnay. Der produceres naturligvis masser af vin på andre druer i Californien, men lige disse 2 har nok det største danske publikum.

US Threesome - Smagekasse er oplagt til en aften med blindsmagning. Måske finder du mere behag ved en anden vin end den, du havde udpeget som favorit på forhånd?

Skulle du købe dem enkeltvis, ville det koste dig 1064,-. Vi har sat alle flaskerne til kampagnepris, så den kan blive din for 594,-. Tager du 2 kasser, giver vi fragten.

US Threesome - Smagekasse indeholder:

1 flaske Bread & Butter - Chardonnay 2021 Cremet, fed og fyldig med eftersmag af smør på toast. Præcis som navnet antyder. En ganske kraftig hvidvin med sin helt egen stil. En af vores mest populære amerikanske Chardonnay'er!

1 flaske Bread & Butter - Pinot Noir 2021 Unik kombination af finesserig, delikat frugt og flot modenhed fra den varme californiske sol. En skøn vin, der smager langt dyrere, end den er!

1 flaske Underdog Protocol - Chardonnay 2021 Sprøde, vibrerende aromaer af fed citron som i lemon curd, varm ananas, moden pære og saftdryppende fersken med et mineralsk touch. Det her er tæt på revolutionerende godt!

1 flaske Underdog Protocol - Pinot Noir 2021 Er skruet helt rigtigt sammen og dens fine elegance egner sig både til fredagsfisk og fredagsbøf. Noterne af blåbær, skovjordbær og knaldrøde kirsebær charmerer i tæt aromadans med vaniljestrejf fra fadet dine smagsløg fra du skænker den, til du har nydt den sidste dråbe.

1 flaske American Bastard - Pinot Noir 2020 Smagen er super frugtrig Pinot Noir, som tager kampen op mod de helt store Pinot Noir-vine i Californien til mange gange denne pris. Det vælter ud af glasset med mørke bær og fuldmodne jordbær i perfekt balance. Det hele afrundes med et strejf af vanilje fra fadlagringen.

1 flaske American Bastard - Chardonnay 2021 Duft- og smagsbilledet er dominerete af melon, fersken, banan og ananas med et strejf af solmoden citron på banen. Man fornemmer fadet i baggrunden. I munden er de tropiske smage fulgt afsted med honning og vanilje og et let og elegant røget element fra fadet.

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...