Neroperso – Veneto Rosso Appassimento 2021

Charmerende Veneto-vin for under en hund!

  • 79,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 139,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Neroperso - Veneto Rosso Appassimento 2021 er flot dybrød, og duftene kravler hurtigt over glassets kant med en harmonisk palette af rød, moden frugt. Man er ikke i tvivl om, at man står med en lækker Veneto-vin her.

I munden optræder Neroperso også som forventet: Flot og fyldig, rund og silkeblød. Nuvel, alkoholprocenten er i den høje ende, men når den er så flot integreret som her, så underbygger elementerne blot hinanden symfonisk.
Vi anbefaler at nyde den ved 18-20 grader i store glas. Server den gerne til vildt, rødt kød eller svamperetter. Skal du bruge vinen til lidt nippemad, så er hårde, lagrede oste et godt match.

Neroperso - Veneto Rosso Appassimento 2021 er en Appassimentovin. Det betyder, at druerne er tørrede i mange måneder (i dette tilfælde 60 dage) under kontrollerede forhold, hvorefter de presses til vin. Vinene lavet på denne metode kender du måske som Amarone della Valpolicella eller den sødere Recioto della Valpolicella. Når man tørrer druerne fordamper vandet i druerne. Herved koncentreres sukker- og smagsindholdet betragteligt i den færdige vin. Kompleksiteten træder flottere frem og alkoholniveauet kan også tage et nøk opad.

Info om vinen

Alkohol

15%

Region

Årgang

Producent

Du kunne også være interesseret i...