Italienske højdespringere – Smagekasse

Hygge-hits til dit glas!

299,00 kr.Før 706,00 kr.

Beskrivelse

Italienske højdespringere - Smagekasse er sammensat ud fra 2 forudsætninger: Pris og fornøjelse. Højdespringeren er i dette tilfælde naturligvis fornøjelsen! Og fornøjelsen består selvfølgelig først og fremmest i at vinene smager dejligt, men det sidste ryk i smilebåndet kommer af, at prisen er banket helt i bund.

Smagekassen indeholder 4 flasker rødvin, 1 flaske rosévin og 1 flaske hvidvin. Faktisk mangler du bare et finde proptrækker og glas frem, før du er klar til at nyde.

Skulle du købe dem enkeltvis ville det koste dig 706,-. Kasseprisen ville lande på 336,-, men vi har skåret den endelige pris helt ned til 299,-

Italienske højdespringere - Smagekasse indeholder

1 flaske Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo 2021
Det smagfulde blend åbenbarer en kompleks palette af solmodne bær og frugter med kirsebær, brombær, blommer og lakrids og lækkert anstrøg af vanilje fra fadlagringen. Vinen egner sig glimrende at servere til kød- eller svampebaserede retter. Den er også en fin ledsager til modne oste.

1 flaske Ponte Lungo - Curioso Rosé 2021
Saftig og frugtig oplevelse at nyde denne vin. Den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige, modne bær fra haven. Her er der dog ingen bruseri, kun ren smag og fornøjelig drikkeglæde. Det ene glas tager hurtigt det næste, ups... Perfekt til en brandvarm pizza fra grillen.

1 flaske Rocco Vitale - Pin G 2022
Pinot Grigio er blød, rund og behagelig samtidig med, at den leverer et duft- og smagsbillede af moden citron, Golden Delicious-æbler og moden pære. I munden er den både livlig og saftig på grund af den charmerende frugtsyre i flot harmoni med den modne frugt. Lucido giver en frisk og meget behagelig frugtsyre. Alt i alt en tør og frugtig vin med en behagelig og blød fornemmelse i munden.

1 flaske Wildfoot - Puglia Rosso 2019
Druerne er fundet på solkyssede marker i Puglia, Italiens støvlehæl. Her har de nydt godt af varmen og kunne udvikle en moden sødme og charme. Resultatet er en fyldig og solmoden vin. Dyb intensitet i den røde farve. Dufter fint og delikat af blomme, urter, kanel, sød pibetobak og et let toastet anstrøg fra fadet. Den saftige friskhed står flot sammen med de modne, bløde tanniner og glider behageligt over i en krydret og behagelig finish.

1 flaske Cielo e Terra - Baccolo Rosso Veneto 2020
En dejlig Appassimento-vin med en blød og behagelig smagsprofil. Dufter intenst af varme krydderier og fuldmoden frugt. Server den gerne til vildt, rødt kød eller svamperetter. Skal du bruge vinen til lidt nippemad, så er hårde, lagrede oste et godt match.

1 flaske Barbanera - L'Opera 2020
En helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d'Avola. Selve navnet giver tanker i retning af musik og flotte symfonier. Og det er altså ikke helt ved siden af. Blendet giver nemlig lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. Vi anbefaler L'Opera til de fleste kødretter, såvel som pastaretter og risotto. Vinen er også superlækker som meditationsvin - et glas i utide.

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...

 • Smæk for skillingen - Smagekasse

  Smæk for skillingen

  Smagekasse

  Spar 50%334,00 kr.Før 672,00 kr.

  Populære vine til vores skarpeste pris

  Tilbud
  Læg i kurv