Le Pupille – Smagekasse

Suveræn smagekasse INKL. luksus tjener-proptrækker

546,00 kr.Før 834,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Le Pupille - Smagekasse er intet mindre end en ypperlig toscansk vin-oplevelse.

Le Pupille er den absolut bedste producent i Maremma-området i det vestlige Toscana. Vinene er prissat alt, alt for lavt eftersom Maremma endnu ikke har fået samme berømmelse som Montalcino og Bolgheri. Der står Maremma på visitkortet, men de mindre vine slår ALT i Chianti Classico til prisen, de store Sangiovese-vine slår ALT med navnet "Brunello" til prisen.
Er du til klassisk toscansk vin, betaler du sædvanligvis 50% for navnet og 50% for selve vinen. Maremma ligger dog for langt fra de dyre zoner til at kunne gøre brug af det dyre navn, så her får du langt, langt mere vin for pengene. Det har anmelderne luret for længe siden og derfor overøses Le Pupille da også igen og igen med TOP-anmeldelser for deres komplekse og sofistikerede vine.

 

PLUS Og så står man måske dér med sin udtjente, gamle proptrækker arvet fra Faster Oda. Så knækker proppen og man får smulder i glasset. Sådan skal det naturligvis ikke være! Vi har allerede vedlagt din kommende Le Pupille smagekasse-ordre en lækker luksus tjener-proptrækker med kniv, teflon på skruen, gummi på håndtaget og 2-trins optræk. Inden længe sidder du altså med en oplevelse i glasset af at være der selv.
SKÅL!

I smagekassen får du:

2 flasker LE PUPILLE - PELOFINO 2021
(Normalpris: 129 kr. - I denne kasse: 75 kr.)

Supertoscaner i moden og inviterende årgang – lillebroren til Saffredi. Den har fået en god sjat af de druer, der normalt ville havne i Saffredi, der koster det 7-dobbelte. 2020-årgangen tegner trods sin unge alder at gå i retning af årgang 2019. Lidt mindre varm, men moden og meget behagelig frugt.

Anmeldelser:
Barego'mad: 93 point (2018)
Vinexpressen: Ugens vinhit (2018)
Flaskehalsen: 5 stjerner (2018)

 

2 flasker MORELLINO DI SCANSANO 2021
(Normalpris: 129 kr. - I denne kasse: 79 kr.)

Uhørt velanmeldt og velsmagende Sangiovese til prisen! Denne vin må nøjes med navnet fra den lokale klassificering "Morellino di Scansano", men for pokker, hvor har den fået smagen med sig! Her er klassisk, men rig og saftig smag af kirsebær med en smule viol. Fadpræget er meget diskret, for den skønne Sangiovese-smag skal ikke overdøves.

Anmeldelser :
James Suckling: 92 point "Plenty of sweet berries and cherries with hints of burnt orange. It’s medium-bodied with a caressing, creamy structure. Pretty fruit at the end. Balanced and beautiful. Always satisfies. Drink now."
GASTRO (2019): 5 stjerner "Jeg er nærmest grædefærdig over den lokalitetstro præsens. Et virkeligt spændstigt glas

 

2 flasker MORELLINO DI SCANSANO RISERVA 2019
(Normalpris: 169 kr. - I denne kasse: 119 kr.)

Drikkemoden nu, men lad dig ikke komplet forføre ved den første flaske, for vinen har faktisk stort udviklingspotentiale, hvis du giver den nogle år på langs. Vi venter spændt på at de nye anmeldelser triller ind. OBS: Billedet viser årgang 2017 - vinen i kassen er dog 2019.

Anmeldelser:
James Suckling: 94 point  (2018)

Info om vinen

Producent

Region