Fransk rosé – Smagekasse

Lækre sommerroséer til de varme dage

399,00 kr.Før 730,00 kr.

Beskrivelse

Fransk rosé - Smagekasse består af 6 sydfranske, lyse rosévine. De er alle dejlige at nyde på egne præmisser, men som ledsager til lette sommerretter eller snacks er de også yderste fortrinlige. Prisen er ekstra skarp, vi har skåret en ekstra luns af kampagneprisen, og du kan få dem alle for kun 399,-. Tager du 2 kasser, sparer du også fragten!

Fransk rosé - Smagekasse  indeholder:

2 flasker Entre Ciel Et Mer - Grenache Rosé 2023 ‘Den med flamingoen’ er et superhit hele vejen rundt, når du holder pris, kvalitet og drikkefornøjelse op mod hinanden. Vinen er lavet på Grenache, der er kendt for sin bløde og imødekommende frugtfylde. Det gør den særdeles velegnet til at nyde sammen med lette sommerretter. Og i lige så høj grad sætter denne easy drinking-stil vinen på førstepladsen, når der bare skal hygges på terrassen eller altanen med lidt snacks.

2 flasker François-Xavier Nicolas - Monsieur N P'ti Rosé Indbegrebet af en easy-living hygge-rosé. Smager som én lang sommerferie. Du kan godt tænde op i grillen og nyde den til lette retter. Men du kan lige så vel nøjes med blot at vippe lidt med tæerne i solen og smage, hvad de bedste terroirs i Sydrhône kan frembringe, når François-Xavier Nicolas har haft druerne i hænderne.

1 flaske Domaine d’Espeyran – Élégance Rosé 2023 Flot frugtdreven med røde bær i front og nektarin i accendanten. I munden er den frisk og livlig med en behagelig blødhed, der gør den velegnet til at nyde som et glas hygge i en solstråle. Den er også velegnet til lette retter som salater og grillet hvidt kød. Her er fuld value for alle dine rosé-penge.

1 flaske Domaine d’Espeyran - L'Envol Rosé 2023 Starter indbydende ud i næsen med aromaer af gulkødet fersken og moden citrusfrugt. Frisk og frugtig med en velbalanceret frugtsyre. Indbegrebet af en sydfransk rosé med den helt rette 'day dream pink' farve, den rette frugt-fylde og -sødme. Der mangler kun den helt rette lejlighed til at nyde den. Den lejlighed må du selv opfinde, men et forslag kunne da være, at den ligger på køl og du har lyst til at forkæle egne og andres sanser.

Info om vinen

Region

,

Du kunne også være interesseret i...