Bodem – Oxte The Silence Red Blend 2022

Koncentreret moden frugt med lækre kakao- og kaffenoter

69,00 kr.Før 149,00 kr.

Beskrivelse

Bodem - Oxte The Silence Red Blend 2022 har alene lagret på ståltanke, så her er ingen sløring af den fine frugt, der fremstår i helstøbt balance. Her er meget smag og flot kompleksitet for dine vinlommepenge. Man fornemmer det moderne vinmageri, der ikke har tabt sin oprindelse af syne.

Bodem - Oxte The Silence Red Blend 2022 kan sagtens nydes alene, men vil være lækker til retter med et velkrydret snit. Gerne noget simremad i de kolde måneder eller en god barbecue i de varme.

Druerne er dyrket i Cariñena, der både er et område, men også det spanske navn for druen, der nok er bredere kendt som den franske Carignan. I Cariñena dyrkes der ikke meget af denne drue. I stedet er det Tempranillo, der dominerer. Denne vin er et blend på 40% Tempranillo, 25% Garnacha, 25% Syrah og 10% Cabernet Sauvignon. Druerne dyrkes på marker, der er placeret mellem 400 og 800 meter over havet. Vingården er placeret i Sierra de Algairén, der er kendt som Garnacha-druens vugge. Klimaet er tørt, kontinentalt med kolde vintre og varme somre. Her er også den vigtige temperaturforskel på nat og dag, der lader druen udvikle en større kompleksitet.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

14%

Druer

, , ,

Region

Du kunne også være interesseret i...