Le Salette – Lamolinara Rosé 2021

Dyb intensitet i farven, smagen og begejstringen.

69,00 kr.Før 129,00 kr.

Beskrivelse

Le Salette - Lamolinara Rosé 2021 er en smagstæt, elegant og seriøs rosé fra Veneto. Her er modne jordbær i optog med hindbær, vandmelon og rosenblade. Molinara-druen giver normalt meget lyse vine, men hos Le Salette har man valgt en længere skindkontakt, og det har resulteret i en farveintensitet man ellers nærmest kun kender fra rabarbersaft. Skindkontakten er også medvirkende til at roséen har et pragtfuldt tannisk præg, der gør den supervelegnet som ledsager til mad. Den kan sagtens hamle op med din grillmarinade. Det skyldes på ingen måde en voldsom sødme, men 'bare' en fantastisk smagsintensitet. Prøv den også til mange former for fisk, salater eller en slagter-servering. Spændvidden er bred!

Normalt vinifeceres druen sammen med sine 'usual suspects' fra Veneto; Corvina og Rondinella. Vi takker Le Salette for at give Molinara-druen en flot solo-hædersplads. Den gør enhver skepsis til skamme.

Om  Le Salette

Denne lille producent laver nogle af Valpolicellas smukkeste vine. Vinene er tilsyneladende komplet uberørt af internationale trends og ønsker - de er deres egne, og et resultat af hver enkelt lille marks helt særlige placering. Vinene fra Le Salette er usædvanlige både i forhold til kvalitet og stil. Smagen (og det gælder alle vinene - fra billigst til dyrest) er uhyre ren, og man kan ganske enkelt smage, hvor streng drueudvælgelsen til alle vinene har været. Det giver et slutprodukt af overordentlig høj kvalitet.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5

Druer

Producent

Region