Italiensk rosé – Smagekasse

Vores til dato mest prisstærke rosé-smagekasse med italienske lækkerier

430,00 kr.Før 754,00 kr.

Beskrivelse

Italiensk rosé - Smagekasse er som navnet siger udelukkende roséer fra danskernes foretrukne ferieland. Smag på Italien hjemme fra terrassen eller altanen - det er muligvis det tætteste du kommer på at være der selv. De italienske rosévine har sammenlignet med de oversøiske roséer gerne et lidt højere og -synes vi- meget klædeligt frugtsyreniveau. Det gør dem yderst velegnede til at servere med lidt nippemad ved siden af.
De forsvinder hurtigt i varmen, så tag hellere to kasser med det samme. Så giver vi fragten.

Italiensk rosé - Smagekasse indeholder

2 flasker Barbanera - Vecciano rosé 2021 Delikat rosé-vin på et blend af toscanske druer. Vibrerende frugtsyredans med liflig fruit-forward sødme af kirsebær og jordbær som underlægningsmusik, uden at det knaser mellem tænderne, men simpelthen bare er et match made in heaven til varme dage på terrassen.

1 flaske Argiolas - Serra Lori Rosé 2021 Dejligt frisk blend fra Sardiniens bedste producent på 4 lokale druer: Cannonau, Monica, Carignano og Bovale Sardo. Frisk og saftig med masser af smagenoter af røde bær.

1 flaske Le Salette - Lamolinara Rosé 2021 Frisk og frugtig med en velbalanceret frugtsyre. Meget elegant og alsidig madvin. Håndhøstet og macereret på skallerne. Det har blandt andet givet den flotte farve, men også lidt flere muller til vinen.

1 flaske Ponte Lungo - Curioso Rosé 2021 saftig og frugtig oplevelse at nyde denne vin. Den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige, modne bær fra haven. Her er der dog ingen bruseri, kun ren smag og fornøjelig drikkeglæde. Det ene glas tager hurtigt det næste, ups... Perfekt til en brandvarm pizza fra grillen.

1 flaske Cesari - Bardolino Chiaretto Rosé 2021 Frugtdreven rosé på Venetos klassiske og berømte druer. Den venter kun på en solstråle og hvilken slags nippemad du vil servere den med.

 

Info om vinen

Producent

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...