Susana Balbo – Crios Rosé 2020

Tør og sprød argentinsk rosé på Malbec

  • 90 pointJames Suckling
59,00 kr.Før 129,00 kr.

Beskrivelse

Susana Balbo - Crios Rosé 2020 er en frisk, tør og delikat Malbec-rosé. Noterne er modne jordbær og stikkelsbær i fin balance med en sprød og saftig finish. Den er perfekt til retter med fisk, salater og grillet kylling.

Susana Balbo - Crios Rosé 2020 er lavet på 100% Malbec, der er håndhøstet i Valle de Uco, Mendoza. Valle de Uco ligger lige i hjertet af Mendoza. Området huser nogle af de bedste og deraf; bedst kendte producenter. Herunder også Susana Balbo. Området er kendt sin høje standard på Malbec-druen. Malbec-druen er en arbejdshest og både øst og nord for Valle de Uco i lavtliggende områder produceres der oceanvis af billig Malbec-bordvin. Vil du kigge det samme sted som kenderne, der heller ikke gider ligegyldig masseproduktion, så er det Valle de Uco, der rykker.

Anmelderne siger...

James Suckling: "Pale peach-colored rosé with aromas of rose petal, raspberry and watermelon. It’s medium-bodied with bright acidity and a dry, refreshing finish." Smagt maj 2021.

Robert Parker har i sit magasin The Wine Advocate udtalt: “All Crios wines are phenomenal values worth buying by the case.”  Med andre ord: Køb mens de stadig er på hylderne.

HER kan du læse, hvordan Susana Balbo Wines forholder sig til bæredygtighed og social ansvarlighed.

Om Susana Balbo

Susana Balbo er kendt for sit arbejde med enkeltmarksvine, hvor druerne og deres terroir virkelig 'kommer til orde'. Hun dyrker elegancen, friskheden og det mindre bombastiske, som argentinske vine ellers har været bredest kendt for i en lang årrække. Susanas to børn, Ana og José, er også en del af firmaet og trekløveret har sammen med vinmager Edy del Popolo opnået international anerkendelse og topratede vine. Edy del Popolo er blandt andet manden bag Benmarco-linjen.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Druer

Producent

Region

Lagring

Ståltanke

Drikkes bedst

2021-2023

Du kunne også være interesseret i...