Venturini – Valpolicella Classico Superiore DOC “Campo Masua” 2017

Mellemkraftig og meget elegant enkeltmarks-Superiore med fin frugt og fylde.

  • ANBEFALET(2016)Vinexpressen
88,00 DKKFør 94,00 DKK

Beskrivelse

Venturini - Valpolicella Classico Superiore DOC "Campo Masua" 2017 er vores mest solgte vin fra producenten. Den vil kunne nydes af langt de fleste vindrikkere, og den har vores varmeste anbefalinger til f.eks. selskaber, hvor vinen skal passe til mange retter og ganer og samtidigt holde en høj kvalitet.

Hos mange producenter i Valpolicella skal man op i de dyre navne, før kvaliteten bliver interessant. Hos Venturini laves kun vine af høj kvalitet. Det begynder allerede at blive rigtig sjovt fra den prismæssigt billigste fadlagrede vin - Superioren. For at opnå appellationen 'superiore' skal vinen ligge på egefade i mindst et år og holde en alkoholprocent på minimum 12. Og fadpræget er der, men det overdøver aldrig den fine frugt og det elegante helhedsindtryk. Det ligger bare og skaber en flot bund for frugten at stråle på.

Druerne gror på vinstokke, der er mere end 30 år gamle og både plukning og sortering foregår manuelt for fuld kontrol.
Venturini - Valpolicella Classico Superiore DOC "Campo Masua" 2017 er mellemkraftig og kombinerer på nydeligste vis en tydelig, frisk og moden frugt med en god rygrad og en frugtsyre, der klæder de fleste kødretter godt. Vi holder meget af vinen til lyst fjerkræ, men den bærer også rødt kød fint.

Vi anbefaler at servere den ved 18 grader. Vi anbefaler også at ilte den en god times tid, før den skal nydes.

BEMÆRK: Billedet viser årgang 2016, men vinen er årgang 2017.

Anmelderne siger...

Vinexpressen (2016): "Venturini gør det igen, igen. Denne gang med en indtagende duft af lyse røde bær, hovedsageligt kirsebær og blommesten. Smagen er slank, elegant og letløbende – lidt som en lille lys bourgogne med god luftighed og friskhed."

Se alle vinene fra Venturini her.

Info om vinen

Alkohol

Druer

, ,

Producent

Region

Årgang