Slingshot – Pinot Noir 2019

Pinot Noir-fuldtræffer fra Californien

  • Ekstra Bladet
  • 129,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 229,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Slingshot - Pinot Noir 2019 er et umanerligt vellykket sammenstik. Druerne kommer fra de bedste marker i henholdsvis Lake County (North Coast), Mendocino County (North Coast) og Lodi Delta Area (Central Valley). Som sin 'makker', Slingshot Cabernet Sauvignon, udmærker den sig også ved at være 1) kompleks, og 2) lige til at gå til. Når de to ting er til stede på samme tid i en vin og prisen endda også er medgørlig, så er det svært ikke at få et smil på læben.

Slingshot - Pinot Noir 2019 er en mediumfyldig og meget saftig vin. Den har noter af kirsebær, små modne jordbær, violer og et herligt fintkrydret efterspil.

Stilen minder mere om mange Oregon Pinot Noir'er end de andre Pinot Noir-vine vi har i sortimentet, og som du måske allerede kender godt. Der er med andre ord skruet ned for bassen og op for druens egne, rene sangstemme.

Server den i store glas og gerne et par grader koldere, end du sædvanligvis gør med rødvin. Det klæder Pinot Noir-druen rigtig flot.

Anmelderne siger...

Thomas Rydberg, Ekstra Bladet: "Masser af solmodne bær i duften. Jordbær, hindbær, lyse krydderier og vanilje i smagen. Meget imødekommende og ligefrem med en pæn balance og længde."

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Druer

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...