Marjan Simčič – Pinot Noir Cru Selection 2017

En af de mest spændende Pinot Noir’er udenfor de klassiske områder

  • 92 pointJames Suckling
299,00 DKKFør 369,00 DKK
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Marjan Simčič - Pinot Noir Cru Selection 2017 er en af de mest spændende Pinot Noir'er udenfor de klassiske områder vi har haft i sortimentet længe.

Regionen Brda i det vestlige Slovenien refereres ofte til som det slovenske Toscana. Og det giver faktisk god mening, for ikke alene har landskabet de samme karakteristiske bakker; vinmarkerne vender også mod den vestlige kyst og har bjergene i ryggen. Præcis som i Toscana. Druerne håndhøstes i midten af september. Herefter har mosten skindkontakt i 14 dage. Lagres i 29 måneder på barriques (heraf er cirka 30% nye fade) og minimum 2 måneder på flaske, før den frigives til salg.

Du kan servere den til mange forskellige retter, og retter med svampe vil i særdeleshed få det bedste frem i både vinen og maden. Producenten anbefaler at servere Marjan Simčič - Pinot Noir Cru Selection 2017 i store glas ved 15-18 grader. Vi synes også, at det klæder vinen og præsenterer den dejligt læskende, hvis den serveres nogle grader koldere.

Vi har kun fået ganske få kasser på lager, så dette er en vin for de absolut aller-hurtigste!

Anmelderne siger...

James Suckling: "A pinot with attractive, ripe strawberries and hints of smoked oak and chocolate. Some bitterness, too. It’s full and solid with plenty of fruit and structure. Drink after 2022 and beyond." Smagt august 2020

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Druer

Producent

Region

Drikkes bedst

2021-2031

Du kunne også være interesseret i...