Cesari – Rajo Valpolicella Classico Superiore 2018

Druer, der tørrer lidt ind på stokkene før høst – et hit, der aldrig går af mode!

89,00 DKKFør 149,00 DKK

Beskrivelse

'Hemmeligheden' bag fortræffeligheden Cesari - Rajo Valpolicella Classico Superiore 2018 er at lade druerne tørre lidt ind, mens de endnu sidder på stokkene. De høstes først i midten af oktober. Herefter fermenterer mosten på drueskallerne i 2 uger for at lade deres fulde potentiale udfolde sig.

Det er en velbalanceret vin med en intens aroma af særligt kirsebær og med et følge af modne røde frugter i et skønt væld. Velintegrerede tanniner, livlig frugtsyre og en lang, pleasende finish. Elegant kompleksitet, smagstæthed og struktur. Dette er et klasseeksempel på, hvad Cesari kan, både i mark og i kælder.

Vi anbefaler at nyde Cesari - Rajo Valpolicella Classico Superiore 2018 ved 18-20 grader. Den er fremragende til en smagstæt risotto, grillet rødt kød og mediummodne oste.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig. På den måde søger man at holde sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Producent

Alkohol

13%

Region

Druer

, ,

Du kunne også være interesseret i...