Golden Circle – Chardonnay 2019

Som små smagshoppebolde med cremet, tropisk frugt. Smørfed fylde & en saftig, frisk frugtsyre.

  • 99,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 169,00 kr. fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Golden Circle - Chardonnay 2019 er som små smagshoppebolde med moden og ananas og cremet, tropisk frugt. Her er karamel og crème Brûlée som et lækkert understrøg til frugten. Smagsnoterne trimler rundt imellem hinanden med en fuldfed og uimodståelig charme. Overstrøget med en smørfed fylde og et toastet strøg fra fadlagringen er der dømt fuld skrue på charmen her. Det lyder svulstigt vulgært, men er overraskende elegant med sin saftige, friske frugtsyre. Det er vores erfaring, at vinen forsvinder som dug for solen, så snart proppen er trukket af. Bestil en hel kasse med det samme og glæd dig over, at der er fri fragt fra 12 flasker.

Golden Circle - Chardonnay 2019 har fået sit navn med inspiration i de toastede, gyldne fade, som vinen har lagret på. Rygraden i vinen kommer af 100% malolaktisk fermentering og derefter 100% fadlagring. Vinen lagrer 7 måneder på 60% amerikansk eg og 40% fransk eg. Solskinstimerne i marken har om dagen sørget for at sukkerindholdet i druerne er skruet op og om natten har den i de køligere temperaturer kunne få frugtsyren med sig også. Resultatet er en fin balance mellem sødme og syre, og i sidste ende en fornøjelig oplevelse i dit glas.

Vi anbefaler, at du nyder den til skaldyr i den smagskraftige ende, og til alle former for fed fisk. Nyd den afkølet i store glas og i godt selskab.

Info om vinen

Årgang

Drikkes bedst

2021-2026

Druer

Producent

Alkohol

14,5%

Region

Du kunne også være interesseret i...