Cesari – Soave 2021

Tør, delikat og velstruktureret Soave

47,00 kr.Før 125,00 kr.

Beskrivelse

Cesari - Soave 2021 er en klassisk Veneto-vin. Ja, faktisk har man lavet Soave-hvidvin siden 1272, så det er som sådan ikke en nyhed. Soave er både en vin, en by og et område. Området ligger på østsiden af Garda-søen, så måske kender du allerede vintypen fra din ferie? Druerne til Cesari - Soave 2021 er fra området i Soave, Monteforte d'Alpone og Montecchia di Crosara.

Vinen er tør, delikat og velstruktureret. Vi anbefaler Cesari - Soave 2021 ved 10-12 grader til forretter, retter med fisk, lette pastaretter og retter med kylling.

Druefordelingen er 90% Garganega og 10% Trebbiano.

NB: Billedet viser årgang 2020, men den aktuelle vin på lager er årgang 2021. Fotografen er på vej.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5

Druer

,

Producent

Region

Drikkes bedst

2022-2025