Bread & Butter – Chardonnay 2020 MAGNUM

Fed og forførende Chardonnay i en passende størrelse

199,00 kr.Før 378,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Ved køb af minimum 6 flasker Bread & Butter - Chardonnay 2020 MAGNUM vedlægger vi en Bread & Butter luksus tjener-proptrækker med savtakket kniv, teflon på skruen og 2-trins optræk til en anslået værdi af 49,-. Proptrækkeren har også indbygget oplukker til kapsler, så du er dækket ind på alle fronter.

Bread & Butter - Chardonnay 2020 MAGNUM er måske den bedste nyhed B&B-fans har fået længe. ENDELIG en flaske i en passende størrelse!
Det er en amerikansk chardonnay - cremet, fed og fyldig med eftersmag af smør på toast. Præcis som navnet antyder. En ganske kraftig hvidvin med sin helt egen stil. En af vores mest populære amerikanske Chardonnay'er!

På verdensplan er Chardonnay en af de mest dyrkede hvidvinsdruer og særligt de californiske vine har de seneste år nydt en større opmærksomhed. Og det er bestemt ikke uden grund!
Der er flere fremragende vindistrikter i Californien - et af dem, der nyder mest velfortjent opmærksomhed er Napa Valley, hvor vi har fundet Bread & Butter Winery.
Hvis du primært kender til de franske, lidt mere tørre Chablis-udgaver af Chardonnay-druen, så er det her altså noget helt, helt andet. I Napa Valley modnes druerne nemlig i stabilt og varmt klima. Frugten kommer således i fokus og vinen får en naturligt høj alkoholstyrke. Kombinationen af druerne fra Napa Valley og druerne lige udenfor de dyre marker er medvirkende til, at kvaliteten langt overgår det, man reelt skal betale for vinen.

Denne vin er delvist malolaktisk gæret, hvilket er med til at gøre vinen mere rund. Netop her henter Bread & Butter sin fine afrundede velour-feeling, der når helt i mål på sin fadlagring.

Lækker som uledsaget bekendtskab, men passer desuden fortrinligt til fisk og skaldyrsretter. Og så burde der være nok til det meste af bordet i en flaske.

Bread & Butter - Chardonnay 2020 MAGNUM er cremet, fed og fyldig. Og med enorm value for money.

Se alle vine fra Bread & Butter HER.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Druer

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...