Bread & Butter

Bread & Butter

Bread & Butter Winery i Californien leverer Hvert. Eneste. År træfsikre vine. Det er inviterende vine, der alle er letdrikkelige og passer til enhver lejlighed. Vinene er blandt vores mest efterspurgte og oftest genbestilte brands. Anmelderne er enige med kunderne: Det her sidder bare lige i skabet! Mottoet for vinene er "Don't overthink it. Leave the complexity to us." Et budskab, der er så enkelt som deres labels. Og samtidig en invitation til blot at læne sig tilbage efter en lang dag, lade skuldrene falde ned på plads og nyde et dejligt glas vin. Ukompliceret drikkeglæde.

Bread & Butters vingård ligger på Silverado Trail i Napa Valley, og du er velkommen forbi. Der er en moderne og uhøjtidelig stemning - præcis som deres vine. Som de selv siger: "At Bread & Butter, we know that chateau is just a fancy word for house." Book dit hos Bread & Butter Winery besøg HER.

Hjernen og hjertet bag Bread & Butter har siden 2017 været Linda Trotta med et af vinverdenens meget imponerende CV'er. Hun har været involveret i vinproduktion over hele verden og har haft flere ledende roller i organisationer, der styrker kvinders karrierer i vinverdenen. I 2018 blev hun kåret til Napa Valley Winemaker of the year.