Flyttekasse 3

Udsalgskasse med 12 blandede flasker rødvin fra Italien, Spanien og USA.

1.382,40 DKKFør 2.838,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 3 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

I flyttekasse 3 får du:

3 fl. La Gironda - La Gena 2016 Perfekt til et festmåltid i sommerhalvåret. Susanna foreslår selv at servere den til fyldige ris- og pastaretter og stegt eller braiseret kød. Den er også dejlig sammen med mellemmodne, fede oste.
Normal enkeltstykspris: 199 kr. Kampagnepris: 129 kr.

3 fl. Marrone - Langhe DOC Sancarlo 2015 Smuk dybrød farve med lilla toner. I næsen er den frisk krydret i retning af peber og med et snert af jordbær og solbær. Frisk i munden med en læskende frugtsyre. Det perfekte blend af Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, der afspejler Piemontes ånd.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 199 kr.

3 fl. American Bastard - Zinfandel 2017 Druerne har fået lov at modne helt på stokkene. Således har de nydt godt af den store temperaturforskel på nat og dag i en lang modningsproces. Resultatet er en saftig vin med yderst behagelig og charmerende frugtsyre og et pikant hint af peber og brombær.
Normal enkeltstykspris: 179 kr. Kampagnepris: 99 kr.

3 fl. Finca Fella - El Maso 2017 Tæt og koncentreret aroma med sorte kirsebær, sort blomme, orangeskal, lakrids, vanilje og ceder. I munden er det en potent kraftbasse med fuld styrke på alle ventiler. Topkoncentreret sort frugt med en del sødme, der balanceres af med en fin syre og høj alkohol. Noter af kirsebær, brombær, lakrids, mørk chokolade og vanilje.
Normal enkeltstykspris: 399 kr. Kampagnepris: 299 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 2838 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 1728 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 1382,4 kr.!

Info om vinen