Flyttekasse 3

Udsalgskasse med 12 blandede flasker vin i alle kategorier fra Italien, Tyskland og Portugal.

2.310,40 DKKFør 4.288,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange og flyttekasse 3 kan blive din!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

 

I flyttekasse 3 får du:

2 fl. Contadi Castaldi - Soulsatèn En kompleks Franciacorta med en kraftigere smag, der er en fortolkning af Contadi Castaldis Satèn. Original og spændende, nærmest sensuel. Det her er formentlig det tætteste du kommer på en champagne-feeling uden for champagnedistriktet. En suverænt sprudlende og smuk italiener! Intens halmfarve i glasset. Den byder videre på blandt andet blomsternoter, toastet brød og hints af hasselnødder. Moussen er livlig og har en fin, vedholdende perlage. Ganen er knivskarp og struktureret med god balance, ledsaget af balsamiske noter, der munder ud i en bragende flot og vedvarende finish. Drik eller gem - potentialet for stor fornøjelse er absolut tilstede ved begge beslutninger!
Normal enkeltstykspris: 399 kr. Kampagnepris: 249 kr.

2 fl. Le Forconate - Ràsole 2016 Flot intens rød i glasset. I næsen får man allerede en fristende forsmag på, hvad der venter ganen. Krydrede, balsamiske noter er første indtryk. Det følges til dørs, når man smager på den. Her får de tillige følgeskab af modne, røde frugter. Den har lagret på fransk eg og fadnoterne er der, men de er velintegrerede og overdøver på ingen måde den friske frugt. Vinen har flot power og en dejlig fast struktur. Kroppen er voluminøs og velafbalanceret. Eftersmagen toner smukt ud i nærmest uendeligt velbehag. Helt suveræn vinoplevelse!
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 199 kr.

2 fl. Poggiarellino - Brunello di Montalcino DOCG 2014 Druerne i denne vin er en klon af Sangiovese, nemlig Sangiovese Grosso. Det er en både mørk og kraftfuld vin, der først åbner sig helt for dig efter dekantering. Derfor anbefaler vi selvfølgelig dette. Duften er klassisk Sangiovese med kirsebær og solbær, men også med et mørkt tvist af grafit, tjære, pibetobak, røget bacon og mineralske facetter. Smagen er indtrængende rig og med en bredt nuanceret kompleksitet. Tanninerne optræder fintpolerede og helhedsindtrykket er meget harmonisk.
Normal enkeltstykspris: 399 kr. Kampagnepris: 249 kr.

2 fl. Síbio - 20 years tawny Duften er et bredt og komplekst potpourri af rosin, sveske, abrikos, valnødder, karamel, ristede nødder, vanille og appelsinskal med tertiære noter af kaffe og tobak. Smagen er tilsvarende duften: Indtagende rig, blød som velour i munden og med mange elegante nuancer af tørret frugt, ristede nødder og søde krydderier. Denne dybe sødme balanceres af en saftig friskhed, der letter indtrykket og giver smagen en klædelig kant. Samlet er det en yderst velafbalanceret oplevelse.
Normal enkeltstykspris: 399 kr. Kampagnepris: 299 kr.

2 fl. Marrone - Barbera d'Alba DOC Superiore "La Pantalera" 2017 Elegant og klassisk Barbera d'Alba med sorte kirsebær og skovbund i første duft-indtryk. Herefter myldrer indtrykkene frem: Brombær, blåbær, kirsebær, blomme, let mentol, sød lakrids og røg. Et lille snert af vanilje og muskatnød på afslutningen. Smagen er 'Barbera-frisk' med samme krydrede undertoner og glatte, fintpolerede tanniner. Lang, flot finish.
Normal enkeltstykspris: 249 kr. Kampagnepris: 149 kr.

2 fl. Künstler - Hochheimer Hölle Riesling Trocken GG 2016 Künstler er en af Rheingaus allerbedste producenter, og især deres Riesling er voldsomt efterspurgt og voldsomt lækker! James Suckling gav da også denne top-Riesling 97 point og forventer en levealder på over 30 år. Hochheim Hölle er det område i Rheingau, hvor vinen produceres. 'Hölle' kommer af det gamle tyske ord Halde, der betyder 'bakke' og sikke de bakker kan! Den lerede mergeljord sørger med sine fine partikler for, at vinstokkene får rigeligt med vand til at stortrives. Vinene i dette område kan prale med virkelig fin mineralitet og syre i behageligt samspil med stor, pikant frugtrigdom. 
Normal enkeltstykspris: 399 kr. Kampagnepris: 299 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 4288 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 2888 kr.

Vi har skåret 20% af kampagnepriserne, og tilbyder denne flyttekasse til kun 2310,4 kr.!

Info om vinen