Rocco Vitale – Pin G Pinot Grigio 2021

En hjertevindende, blød og forfriskende Pinot Grigio til røverkøbspris.

  • 49,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 115,00 kr. pr. flaske

Ikke på lager

Beskrivelse

Rocco Vitale - Pin G Pinot Grigio 2021 er lavet på den meget populære Pinot Grigio-drue, der oplever en støt stigende popularitet blandt danske ganer. Det skyldes ganske givet, at den er blød, rund og behagelig samtidig med, at den leverer et duft- og smagsbillede af moden citron, Golden Delicious-æbler og moden pære. I munden er den både livlig og saftig på grund af den charmerende frugtsyre i flot harmoni med den modne frugt. Alt i alt en tør og frugtig vin med en behagelig og blød fornemmelse i munden.

Vi anbefaler at nyde ved cirka 7-10 grader. Den er dejlig til risotto med lyst kød, retter med fisk og til lette supper. Den fungerer også perfekt som tanketransportør til varmere himmelstrøg, har vi erfaret. Når vejret tillader det, er den pragtfuld på terrassen med lidt lette snacks til.

Druerne til Rocco Vitale - Pin G Pinot Grigio 2021 er håndhøstet i midten af september. Straks efter ankomst til vineriet er de nedkølet for at bevare så meget kompleksitet i dem som overhovedet muligt. Druerne presses nænsomt og mosten fermenterer under kontrolleret temperatur på ståltanke, så den rene smag af Pinot Grigio ikke sløres. Efter tapning på flaske lagrer den cirka 4 måneder, før den frigives til salg.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5%

Druer

Producent

Region