Borell Diehl – Pinot Noir Kastanienberg 2020

Mørk, saftig og forførende Pfalz-Pinot Noir.

  • 199,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 299,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Borell Diehl - Pinot Noir Kastanienberg 2020 er en mesterlig Pfalz-Pinot Noir, som vi på forhånd spår vil blive din nye favorit, når du har nydt dig igennem din første flaske. Her er mørk og forførende frugtrig elegance i smukt samspil med afstemt fadlagring på barriques. Vinen er fyldig og har en saftig og kompleks frugtsyrestruktur.  Mørke frugter og  mineralske noter charmerer den kræsne Pinot Noir-fan.

Restsukker: 0,5 g./ltr.
Syre: 5,4 g./ltr.

Om Borell Diehl fra Pfalz

Som ethvert eventyr, så starter og slutter det med kærlighed. I 1990 gifter Annette Borell sig med Thomas Diehl. Hun bringer den tekniske viden som master winemaker med sig ind i familieforetagendet, hvor Thomas har leveret erfaringen med og kendskabet til netop de marker, hvor stokkene gror. Deres børn er også en del af det nu og booker du en vinsmagning, er det Annette og datteren Katharina, der vil tage dig sikkert igennem sortimentet i deres tasting room på vingården.
For Borell-Diehl er det af stor betydning, at arbejdet med vinene er håndholdt og passioneret fra mark over kælder til dit glas. Alle druer skal nænsomt plukkes på hver deres helt rette tidspunkt, og i løbet af sæsonen gennemgås vinmarkerne med tættekam, så man sikrer sig, at hver klase har optimale forhold.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

13,5%

Du kunne også være interesseret i...