Argiolas – Serra Lori Rosé 2021

Saftig rosé, der repræsenterer Sardinien flot

  • 79,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske

Ikke på lager

Beskrivelse

Argiolas - Serra Lori Rosé 2021 er lavet på et blend af 4 lokale druer: Cannonau, Monica, Carignano og Bovale Sardo. Nogle af dem findes også uden for Sardinien under andre navne. Du kender for eksempel måske bedre Cannonau som Grenache og Carignano som Carignan. Kære druer har mange navne efterhånden som  de har bevæget sig over landegrænser.

Druerne til Argiolas - Serra Lori Rosé 2021 macererer 3-4 timer på skallerne. Det giver den flotte farve og karakter til vinen. Den er udelukkende vinificeret på ståltanke. Det betyder, at den rene druesmag står frem og at den opleves dejligt frisk og saftig med masser af smagsnoter af røde bær. Den er flot til alle dine sommerserveringer lige fra salater med vinaigrette til grillet kylling og fisk. Når sommeren går på hæld er den naturligvis med til at strække de gode sommerdage længere end kalenderen ellers siger.

Anmelderne siger...

René Langdahl Jørgensen: "Der findes andre gode producenter på Sardinien end Argiolas, men huset formår efter min mening at forene det moderne med det stedtro." Ordene stod om producenten i Gastro, og vi havde armene i vejret, da vi læste det, for det var lige præcis det vi gik efter, da vi tog en serie af producentens vine hjem. Internationalt er producentens vine kendte, anerkendte, elskede og topratede.

Info om vinen

Producent

Region

Alkohol

13,5%

Druer

, , , ,