Petra – Zingari 2017

Kvalitet og pris følges slet ikke ad her – heldigvis til din fordel!

  • 93 pointJames Suckling
  • 93 pointWine Spectator
  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 179,00 DKK fl.

Beskrivelse

'Petra - Zingari 2017 er et flot sammenstik af Merlot, Sangiovese, Shiraz og Petit Verdot. Vinen har en flot dyb, rubinrød farve og man fornemmer allerede på duften, at druerne er dyrket i Middelhavsområdet. I munden er den fløjlsblød og har en flot, fyldig krop. Den er frisk og saftig med en yderst behagelig frugtsyre, der giver en fuldendt struktur på vinen, og gøre Zingari både behagelig og interessant.

Petra - Zingari 2017 er lagret på mindre tønder og barriques i mindst 12 måneder og mindst 3 måneder på flaske, før den frigives til salg.

Petra - Zingari 2017 overpræsterer komplet på sin kvalitet i forhold til prisen. Vi anbefaler at købe et par kasser, før den er væk igen.

Petra er en moderne vingård i Toscana, hvor man ved, at der sagtens kan laves virkeligt smukke vine samtidigt med, at man afsætter et minimum af aftryk på jorden. Derfor dyrkes alt i overensstemmelse med naturens cyklus og uden brug af sprøjtemidler. Holdningen til miljø gør sig gældende i marken såvel som i vineriet. Kun det allerbedste er godt nok for jorden og til vinelskeren. Zingari betyder 'sigøjner' og henviser til den kilde i nærheden, hvor pilgrimme i forgangne tider kunne hvile sig og drikke af kilden.

Anmelderne siger...

James Suckling: "A delicious red that shows red plums, brambleberries, undergrowth, cedar and freshly cut herbs. Medium to full body, delightful, juicy tannins and a tangy, medium-long finish. A blend with equal measures of merlot, sangiovese, syrah and petit verdot. Drink now or hold."

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

, , ,

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...