Monte Bernardi – Tzingarella 2019

Stor og livlig toscaner i lovende årgang.

  • 4,2 stjernerVivinos brugere
  • 129,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 199,00 DKK fl.

Beskrivelse

Monte Bernardi - Tzingarella 2019 har en særlig drue-historie: Druerne til Monte Bernardis TOPvin Tzingana dyrkes på en lille del af producentens allerbedste marker, hvor der er optimale forhold for de franske druer. For at sikre, at Tzingana vedbliver at være en af italiens bedste vine, så bruger man kun druerne fra de allerældste vinstokke til Tzingana. Det kommer os til gode, fordi til Tzingarella kommer druerne fra de vinstokke på den samme mark, som endnu ikke er tudsegamle, men har den præcis samme optimale placering i forhold til sol og jordbundsforhold.
Det er en stor livlig og supertoscaner, der snyder mange vinelskere. Mange ville nemlig nok tro, at den var lavet på ren Sangiovese.

Monte Bernardi - Tzingarella 2019 er intens frugtrig med en kraftig krop. Blød og alligevel frisk med afrundede tanniner. Vedholdende og vidunderlig finish.

Monte Bernardis vine er alle dyrket uden brug af sprøjtemidler. Vinen er ufiltreret for at holde så meget smag i vinen som muligt. Oplever du bundfald i den, er det derfor et godt og prisværdigt tegn. Du kan undgå at få det med over i glasset ved at stille den op nogle timer, før du trækker proppen af. Vil du sikre dig ekstra, så dekanterer du den også. Vi foretrækker selv blot at skænke lidt forsigtigt fra flasken.

Se alle vine fra Monte Bernardi HER.

Du kunne også være interesseret i...