Domaine Claudie Jobard – Pommard 2017

Saftspændt og elegant Pommard

  • 369,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 469,00 DKK fl.

Beskrivelse

Druerne til Domaine Claudie Jobard - Pommard 2017 kommer fra vinstokke, der er over 70 år gamle. Vinen er blød og let med meget elegant rød frugt i både næse og mund. Elegante tanniner leverer struktur og karakter.
Domaine Claudie Jobard - Pommard 2017 er en klassisk og skøn Pommard. Ved aldring opnår den noter af læder, chokolade og peber. Betyder det, at man ikke kan drikke den nu? Ingenlunde! Men alt godt kommer til den, der kan vente. Og her skal det forstås således, at du 'får mere for pengene', jo længere tid du kan holde proptrækkeren på afstand.

Vinstokkene gror på en stejl skråning og giver Pinot Noir-druen optimale betingelser. Vinstokkene dyrkes uden brug af sprøjtemidler. Her høstes manuelt og selekteres strengt, før druerne lagrer på egefade.

Jobard er udover et vinfirma desuden et lille familieforetagende, der nu kører 8. generation. Både Claudies mor og far er stadig en aktiv del af produktionen. Igennem de sidste 60 år har de leveret nye vinplanter til producenter i området fra deres egen planteskole.

Jobard anbefaler at servere vinen ved 15-17 grader, og gerne til rødt kød, lam eller oste.

Domaine Claudie Jobard Pommard on Vivino

Info om vinen

Årgang

Producent

Druer

Alkohol

Region

Drikkes bedst

Du kunne også være interesseret i...