Barone Ricasoli – Antico Feudo della Trappola 2019

Open for business i glasset allerede nu med masser af rød og saftig frugt.

  • 95 pointDecanter
  • 99,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 149,00 kr. fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Barone Ricasoli - Antico Feudo della Trappola 2019 er open for business i glasset allerede nu. Her er masser af rød og saftig frugt, chokolade-noter, vanilje og samtidig en lethed og friskhed, der burde føles som en kontrast til de tungere noter, men ikke gør det. Og det fungerer bare! Det er elegance til lavpris, ganske enkelt. Barone Ricasoli - Antico Feudo della Trappola 2019 er en fremragende ledsager til en elegant middag med alle former for rødt kød og til modne oste. Lækker klassisk vin til kuppris!

Blendets fordeling i vinen er 60% Sangiovese, 25% Cabernet sauvignon og endelig 15% Merlot. Druerne er dyrket i højder mellem 240 og 480 meter over havet på marker med syd-, syd/syd-vest- og sydøstvendte skråninger. Herfra er de høstet fra slut-september til midt-oktober. Alle druer er fermenteret i 2 uger på ståltanke. Vinen har lagret 8-9 måneder på egefade (tonneaux), der har været brugt 2-3 gange før.

Barone Ricasoli er ikke blot en af Toscanas mest kendte producenter. Det er også Italiens ældste vinproducent. Det er vinmager Carlo Ferrini, der står bag vinen, og selvom han er kendt for at lave meget moderne toscanske vine, har han her på nydeligste vis holdt den klassiske og meget elegante stil.

Anmelderne siger...

Decanter: "Sweet oak spice, cream, vanilla and white cocolate notes, toast, refined tannins. Beautifully harmonius wine with lovely freshness on the finish. Lovely lightness and freshness on the finish, and not at all heavy-handed. Clean, but with rustic and earthy notes.

Se alle vores vine fra Barone Ricasoli HER.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

14%

Druer

, ,

Producent

Region

Lagring

Ståltanke og tonneaux

Du kunne også være interesseret i...