Andrea Oberto – Barbera d’Alba “San Guiseppe” 2018

Elegant priskup fra La Morra

  • 149,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 249,00 DKK fl.

Beskrivelse

Andrea Oberto - Barbera d’Alba “San Guiseppe” 2018 er dyrket og produceret i La Morra på sydvestvendte marker, hvor jorden består af ler og kalksten. Vinen er klar og dyb lilla/rød i glasset. Den dufter af fyldigt fad, der er flot integreret med kirsebær og en krydret tone. En tæt frugtsyre sikrer en meget saftig oplevelse og god længde med en karakterfuld aroma. Elegance og flot sammenhæng mellem alle indtrykkene lader til at være kodeordene for Andrea Oberto - Barbera d’Alba “San Guiseppe” 2018.

Andrea Oberto anbefaler, at den åbnes og iltes mindst 1 time før servering. Vi anbefaler at nyde den med et udvalg af slagterens gode charcuteri, modne oste og godt brød. Enkelt og rigtig godt.

Om producenten

Andrea Oberto er en af de mest berømte Barolo-producenter i La Morra, og en af de producenter, der hvert år får høje ratings hos de store internationale anmeldere, bl.a. Robert Parker og James Suckling.

Andrea Oberto scorer ofte 95-98 point for sine Baroloer hos Suckling, Parker og de andre store vinanmeldere. Det er ikke underligt. Her bruges ingen mellemveje eller fikse kneb. Alt laves kompromisløst for at opnå maksimal kvalitet. Vinstokkene trimmes i løbet af vækstsæsonen, så hver vinstok producerer ekstremt få druer – til gengæld med enorm intensitet i smagen. I dag bestyres den familie-ejede vingård af de to søskende Fabio og Sara, der ligesom faderen arbejder hårdt for at lave klassiske, store vine. Andrea Oberto har marker i både La Morra og Barolo – blandt andet parceller på kultmarkerne Brunate og Rocche.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

Lagring

Du kunne også være interesseret i...