Tornesi – Bianco IGT Brezza Divino 2019

Ung og saftig hvidvin – perfekt partner til lette pastaretter.

99,00 kr.Før 129,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Tornesi - Bianco IGT Brezza Divino 2019 er en frisk og frugtig hvidvin på et blend af Trebbiano og Malvasia. Nem at holde af, både på kvalitet og på pris. Den er dejlig som aperitif og som ledsager til lette retter.

Druerne fra marker i Montalcino-området høstes i september og henover oktober. Produktionsmetoden er spontan-fermentering uden tilsat gær og kort maceration på skallerne for at få mest mulig smag og kompleksitet ud af druematerialet. Lagret 6 måneder på ståltanke og herefter 6 måneder på flasken, før den frigives til salg.

Om Tornesi

Tornesi er et familieprojekt, der strækker sig over flere generationer. Aktuelt er det Eliza Tornesi, der sammen med sine forældre, Maurizio og Renata og hendes bedstemor Renata (ja, det hedder de begge to), står bag de flotte vine fra Montalcino-bakkerne. Her dyrkes jorden med den største respekt for biodiversitet. Det er selvfølgelig uden nogen former for sprøjtemidler og alt der kan laves med håndkraft, bliver udført således.

Vinmarkerne, hvor vinstokkene er mellem 7 og 30 år ligger på 2 meget forskellig-artede loaktioner i Montalcino. Det giver Tornesi en større frihed i forhold til at styre balancen i den færdige vin. Man forsøger at holde en del af markerne i terrasser som det er kendt i området fra gammel tid.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5%

Druer

,

Producent

Region

Drikkes bedst

2022-2025