Ponte Lungo – Curioso bianco 2021

Smager som en top-Chardonnay til den tre-dobbelte pris.

  • 96 pointLuca Maroni
  • 69,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske
GRATIS FRAGT på alt indtil mandag kl. 23:59

Beskrivelse

Ponte Lungo - Curioso bianco 2021 smager som en top-Chardonnay til den tre-dobbelte pris. Den er dog lavet på et balanceret blend af hvidvinsdruerne Chardonnay, Trebbiano og Malvasia. Man plukker druerne, når de er perfekt modnede, og den færdige vin får herefter 3 måneders lagring på fade af fransk egetræ. Resultatet er en super-elegant og meget blød vin, der smager dejligt både med og uden mad.

Ponte Lungo - Curioso bianco 2021 er frisk og frugtig med citrus og moden pære. Fine florale noter også i næsen. Smagen er ligeledes fyldig helt i overensstemmelse med duftindtrykkene og tillige kommer der saftigt grønt æble. Frisk og med afstemt frugtsyre, der toner ud i en fin finale. Rigtig dejlig og flot afrundet madvin i fin harmoni. Prøv den for eksempel til alle former for hvid fisk, lyst fjerkræ eller asiatisk inspirerede retter.

Curioso har taget danskerne med storm med deres rødvine, der har fået folke-tilnavnet 'Den Med Fuglen', og omsider er det lykkes vinmageren at lave et hvidvins-blend, der sprænger alle rammer for, hvor meget sprød hvidvin, der kan købes per krone.

Pontelungos holdning til god vin er, at alt for mange producenter sætter en dyd i at bruge gamle principper for at opnå gamle resultater - i stedet for 100% at fokusere på at lave et velsmagende glas vin. Vi kan blot konstatere at de lykkes med at følge deres filosofi helt til døren, igen-igen!

Se alle produkter fra Ponte Lungo HER.

Info om vinen

Druer

, ,

Producent

Region

Årgang

Alkohol

12,5%

Du kunne også være interesseret i...