Künstler – Riesling feinherb 2020

Tysk symfoni af sødme, frugtsyre og mineralitet på højt niveau

  • 109,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Künstler - Riesling feinherb 2020 er klassisk og halvtør. Vinens delikate charme læner sig op af modne, gule tropiske frugter i næsen og i munden understøttes det af friske grønne æbler, yderst behagelig frugtsyre og en pikant mineralitet, der danser let og lystigt på tungen. Flot og fyldig krop.

Som det er tilfældet med alle Rieslingvine, er frugtsyren tårnhøj. Det har flere fordele for vinoplevelsen: Ikke alene giver det en behagelig fornemmelse af at vinen nærmest danser i munden. Det er ydermere medvirkende til, at du kan gemme dine gode Riesling-vine og få fortsat nye oplevelser for hver gang du åbner en ny flaske med et større tidsinterval.

Künstlers markarbejde er altid udført med stor detalje-orienteret kompromisløshed. Derfor er det kun de helt perfekt modnede druer, der håndplukkes og anvendes til Künstler - Riesling feinherb og 2020 adskiller sig naturligvis ikke et mulehår fra den sædvanlige pertentlighed.

Det fine sammenspil mellem frugtsyre og sødme gør denne Riesling feinherb 2020 yderst velegnet til delikat krydrede retter.

God til: Det asiatiske køkken, indiske retter, der ikke er for voldsomt krydrede, rejer, muslinger og hvid fisk. Nyd den ved ca. 8 grader.

Se alle vine fra Künstler i Rheingau her.

 

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Producent

Region

Druer

Du kunne også være interesseret i...