Josef Milz – Riesling 180° trocken 2020

Saftige æbler, grapefrugt og en livlig mineralitet

  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Josef Milz - Riesling 180° trocken 2020 er en tør Mosel-hvidvin med dejlig duft af æble og grapefrugt. Her er en livlig frugtsyre og en høj mineralitet med et herligt saltet indslag. Flint, våde sten og denne dansende fornemmelse på tungen er typiske Riesling-træk, og vi elsker det! Drik den eller gem/glem den i kælderen i et årti - der er stor fornøjelse i vinen uanset, hvilket valg du træffer.

Vi anbefaler at servere Josef Milz - Riesling 180° trocken 2020 til fisk eller skaldyr ved 10-12 grader.

Om Josef Milz

Familien har dyrket vin i Trittenheim siden 1520 og er på mange måder dybt rodfæstet i den tyske vinhistorie. Josef Milz-vingården i Trittenheim er en af de ældste i hele området og også en af de grundlæggende medlemmer i Verbands deutscher Prädikatsweingüter, der fastsætter og certificerer kvaliteten af vinene. Vinmarkerne er alle stejle og har en hældning på op til 90%. Skifer udgør fundamentet i jordbunden og jorden er veldrænet, hvilket tvinger rødderne dybt efter vand og giver vinene den eftertragtede og flotte mineralske egenskab.

Milz har 2 vinserier: Den ene hedder blot Josef Milz og her er alle vinene vinificerede uden fad. I Magna Charta-serien er de derimod alle lagret 12 måneder på 1 år gamle egefade.

Info om vinen

Druer

Årgang

Alkohol

Producent

Region

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...