Hvidvinsfavoritter – Smagekasse level 1

Den prisstærke smagekasse med de gode hvidvine

489,00 kr.Før 790,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvidvinsfavoritter - Smagekasse level 1 indeholder 6 vine lavet på 4 forskellige druer i 2 forskellige lande.
Nogle er gode til lidt mad, andre er passende til et stykke med solskin eller hvilken lejlighed du nu vil opfinde for at gøre dig det behageligt med et glas livsglæde.

Skulle du købe dem enkeltvis ville det koste dig 790,-. Kasseprisen ville lande på 503,-, men vi har skåret den ned til 489,-

Hvidvinsfavoritter - Smagekasse level 1 indeholder:

Fra Italien:

1 flaske Rocco Vitale - Pin G Pinot Grigio 2021
Blød, rund og behagelig samtidig med, at den leverer et duft- og smagsbillede af moden citron, Golden Delicious-æbler og moden pære. I munden er den både livlig og saftig på grund af den charmerende frugtsyre i flot harmoni med den modne frugt. Alt i alt en tør og frugtig vin med en behagelig og blød fornemmelse i munden.

1 flaske Argiolas - Costamolino Vermentino di Sardegna 2021
Lækre noter af mynte, moden stenfrugt og komplet modnede, solgule citroner. Flot sitrende frugtsyre, der danser på tungen. En spændende og fyldig hvidvin. Costamolino er som skabt til alt godt fra havet; muslinger, krabbe, fisk. Gerne i kombination med fennikel, enten i en salat ved siden af eller tilberedt sammen med retten.

1 flaske Piano di Roveto - Terre Siciliane Vermentino 2021
Lavet på delvist tørrede Vermentinodruer på Sicilien. Tørringen direkte på stokkene giver en højere grad af sødme i druen og også mere kompleksitet til den færdige vin. Den er yderst velegnet som madvin, gerne til retter med masser af urter.

1 flaske Cantele - Chardonnay Puglia 2022
Skabt med de norditalienske hvidvine som forbillede. Det friske og det frugtdrevne udtryk er i fokus. Modsat hvad man oftest ser på Chardonnay-vine på det danske marked, er der her IKKE tale om fadlagring. Druen får lov at charmere på sine helt egne præmisser, og vinen er lettere og mere elegant end for eksempel de californiske 'smør-tenorer', vi også har i sortimentet.

Fra USA:

1 flaske Line 39 - Chardonnay 2020
Duft af tropisk frugt, citron og en behagelig snert af vanilje fra fadlagringen. De dejlige noter går igen i den mediumfyldige smag sammen med et anstrøg af creme brulee og let røg. Dens friskhed og fylde går fint hånd i hånd og gør den til en drikkevenlig og elegant vin til en god pris. Man er ikke i tvivl om det californiske ophav, men den er langt mindre 'bulderbasset' end vores øvrige sortiment af californiske Chardonnay'er.

1 flaske The Originals - Riesling 2018
The Originals - Riesling 2018 kommer fra Walla Walla området, der ligger som en del af den store Columbia Valley i staten Washington på USAs vestkyst. Druen får mere varme i Washington end den gør på de europæiske vinmarker. Hvis du forventer en rank, tysk-inspireret Riesling, er du derfor et lille stykke off-track, for her er der nemlig flere noter af stenfrugt end i f.eks. en Riesling fra Rheingau. Og det er nu slet ikke så tosset.

Info om vinen

Druer

, ,

Du kunne også være interesseret i...