Cliffhanger – Riesling Feinherb 2020

Mindre parti af aromatisk Riesling fra Mosel

  • (2018)Gastromad.dk
  • (2018)Smag på vin
  • 69,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2020 er en super lækker Mosel-Riesling til en brøkdel af, hvad områdets "gamle" producenter koster. Feinherb er ikke en officiel (men dog vældig brugt) betegnelse for vine, der ligger mellem halvtør og sød. Feinherb er i den søde ende af denne skala med cirka 18 gram restsukker pr. liter.

Cliffhanger har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab. Ser man en vinbonde på 'marken' kan det nemlig være svært helt at afgøre, hvad han laver. Besigtiger han høsten eller er han er ved at bestige bjerget? Hvert eneste klippefremspring kan udnyttes til Tysklands dominerende drue, Riesling.

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2020 kommer fra nogle af de allerstejleste skrænter i Mosel-området, hvor høsten kommer i hus med håndkraft. Det skyldes ikke en romantisk tilgang til vinproduktion. Det er ganske enkelt ikke muligt at komme frem med maskiner.

Denne Riesling har stor, tæt aroma. Det kan den takke det kølige klima og vinstokkenes dybe rødder i den mineralske undergrund for. I kombination med den lange modningstid på stokkene, er dette helt usædvanligt vellykket.

Her får du afstemt sødme med velafbalanceret syre. Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen - men helt sikkert ikke prisen.

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2020 vil være helt perfekt at nyde nu. Men som med alle andre gode Rieslingvine, så begynder eventyret først, når den hældes på flaske og den vil således folde smagsoplevelsen yderligere ud over de næste 3-5 år.

Her er virkeligt value-for-money, og vi har kun kunnet skaffe et lille parti af vinen, så skynd dig at få et par kasser i hus nu!

Om Cliffhanger

Cliffhanger er fire unge tyske vinmageres mesterstykke. Det er samtidigt en helt ny reference for, hvor god Mosel-Riesling der kan købes per krone!
Alle fire vinmagere laver vin på egne vingårde i Tyskland, men har længe haft drømmen om få fingrene i de gode Mosel-marker. Det er nu lykkedes.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

11,5%

Drikkes bedst

2018-2023

Druer

Producent

Region

Lagring

4 mdr. på ståltanke