Cesari – Soave 2020

Tør, delikat og velstruktureret Soave

  • 59,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 125,00 kr. fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Cesari - Soave 2020 er en klassisk Veneto-vine. Ja, faktisk har man lavet Soavehvidvin siden 1272, så det er som sådan ikke en nyhed. Soave er både en vin, en by og et område. Området ligger på østsiden af Garda-søen, så måske kender du allerede vintypen fra din ferie. Druerne til Cesari - Soave 2020 er fra området i Soave, Monteforte d'Alpone og Montecchia di Crosara.

Vinen er tør, delikat og velstruktureret. Vi anbefaler Cesari - Soave 2020 ved 10-12 grader til forretter, retter med fisk, lette pastaretter og retter med kylling.

Druefordelingen er 90% Garganega og 10% Trebbiano.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5

Druer

,

Producent

Region

Drikkes bedst

2021-2024