Cesari – Nibai Soave 2020

Fuldharmonisk Soave med fyldig og moden frugt og cremet, lang finish.

  • 69,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.

Beskrivelse

Cesari - Nibai Soave 2020 skriver sig ind i rækken af klassiske Veneto-vine, ja faktisk har man lavet Soavehvidvin siden 1272, så det er som sådan ikke en nyhed. Soave er både en vin, en by og et område. Området ligger på østsiden af Garda-søen. Druerne til Cesari - Nibai Soave 2020 er fra området i Soave og Monteforte d'Alpone.

Intens strågul farve med florale -primært hyldeblomst- og fyldige frugtnoter. Vinen er harmonisk, fyldig og cremet med hints af vanilje og krydrede undertoner, der understreger vinens elegance. Server den ved 12-14 grader til skaldyr, fisk eller lyst kød.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Producent

Region

Alkohol

Druer

,

Drikkes bedst

Du kunne også være interesseret i...