Flyttekasser

Vores flyttekasser er et populært indslag i sortimentet. I vores sortiment er der mange faste vine og så er der vine, der af den ene eller anden grund udgår. Det kan for eksempel skyldes, at producenten er stoppet med at lave den pågældende vin, at vi ikke kan få flere i den pågældende årgang, at der er kommet ny etiket etc. etc. Af mange forskellige årsager har vi derfor jævnligt mindre restpartier, som vi pakker i "flyttekasser" til særdeles attraktive priser.

Vi kalder dem flyttekasser, fordi de er pakket på forhånd, klar til at flytte ud af lageret og hjem til dig.

Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange. Vi pakker cirka 12 af hver flyttekasse, når vi har sammensat en ny kasse. Har du kig på en, så vent ikke til i morgen med at bestille den. Den kan meget vel være væk da.

Hvor meget sparer man? Flyttekasserne har en ekstra god rabat - vi trækker nemlig 20% ekstra fra kampagneprisen. Samlet set sparer du i omegnen af 50% på vinene, når vi sammenligner med prisen for 1 flaske. Der er naturligvis også stadig 100 dages tilfredshedsgaranti på vinene i vores flyttekasser.