Borell Diehl – Riesling vom Schiefer trocken 2022

Spændende vin med flot mineralitet fra skiferjorden og en fin sødme

  • 88,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 139,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Druerne til Borell Diehl - Riesling vom Schiefer trocken 2022 er - som navnet antyder - dyrket i skiferjord. Området omkring Borell Diehl naboby, Burrweiler, er det eneste med ren skifer i Pfalz. Skiferen er medvirkende til at give vinen en excellent mineralitet, der danner en fremragende symbiose med den subtile, naturlige restsødme. Et spændende glas, der vil egne sig rigtig godt til mad med et samspil mellem sødt og syrligt, for eksempel asiatisk inspireret mad.

Restsukker: 2,3 g./ltr.
Syre: 8,4 g./ltr.

Om Borell Diehl fra Pfalz

Som ethvert eventyr, så starter og slutter det med kærlighed. I 1990 gifter Annette Borell sig med Thomas Diehl. Hun bringer den tekniske viden som master winemaker med sig ind i familieforetagendet, hvor Thomas har leveret erfaringen med og kendskabet til netop de marker, hvor stokkene gror. Deres børn er også en del af det nu og booker du en vinsmagning, er det Annette og datteren Katharina, der vil tage dig sikkert igennem sortimentet i deres tasting room på vingården.
For Borell-Diehl er det af stor betydning, at arbejdet med vinene er håndholdt og passioneret fra mark over kælder til dit glas. Alle druer skal nænsomt plukkes på hver deres helt rette tidspunkt, og i løbet af sæsonen gennemgås vinmarkerne med tættekam, så man sikrer sig, at hver klase har optimale forhold.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5%

Druer

Producent

Region