Vinklubben – “Cru”

6 absolutte TOPvine fra hele verden.

999,00 DKK

First payment: 1. juni 2019

Beskrivelse

"Cru"-beskrivelsen af en mark, et område eller en vin, bruges ikke længere kun i Frankrig men over hele verden for at vise, at man her har fat i det ypperste overhovedet muligt.
Cru-kassen indeholder topvine fra nøje udvalgte producenter over hele verden. Vin med historie, høj klasse og fantastisk velsmag, som er langt ud over det sædvanlige!

Kassen indeholder typisk:

- 5-6 fl. rødvin.
- 0-1 fl. "andet". Det kan f.eks. være en helt særlig olivenolie, grappa el. lign. Denne kan (ligesom kassens øvrige indhold) altid byttes til noget andet, hvis det ønskes.
- vine til kraftige retter og "meditationsvine".
- vin i prisklassen 100-400 kr.

Du betaler udelukkende for vinens pris, fragten er gratis.
Hvis der i kassen er vin for mere end 999 kr., betaler du stadig kun 999 kr., men er der vin for mindre end 999 kr., betaler du kun den reelle vinpris.

Kassens pris beregnes altid ud fra den lave 6-stk. pris.

En uges tid inden kassen sendes, modtager du en e-mail, hvor du kan læse om kassens indhold. Ønsker du at modtage kassen, behøver du ikke gøre noget. Ønsker du at springe kassen over, svarer du blot på mailen. Hvis du ønsker helt at afmelde abonnementet, sender du os blot en mail, så er du afmeldt med det samme.
Altså: Ingen bindingsperiode overhovedet! Den eneste kasse du binder dig til at købe, er således den første du modtager efter bestilling af vinkassen.

Bestil nu, så har du allerede betalt for den første kasse, som vi sender med det samme. Næste kasse modtager du i november.

Næste Cru-kasse:

  • 1 fl. Gillmore – Cabernet Franc 2012 (Chile, 149 kr.)
  • 1 fl. Chronic Cellars - Pink Pedals 2017 (Californien, 111 kr.)
  • 1 fl. Sibio – Ananico 2015 (Portugal, 99 kr.)
  • 1 fl. Vignamaggio – Chianti Classico Gran Selezione "600" 2013 (Italien, 299 kr.)
  • 1 fl. Barone Ricasoli – Bolgheri 2015 (Italien, 149 kr.)
  • 1 fl. Fabio Oberto – Barolo "Albarella" 2013 (Italien, 199 kr.)

Cru-kassen udkommer hver tredje måned.

Info om vinen