Din indkøbskurv er tom.
Beskrivelse
La Gironda er bedst kendt for sine flotte resultater med Barbera-druen.
Producenten har dog plantet meget, meget få Nebbiolo-vinstokke på sine egne marker i et af de absolut bedste Barbera-distrikter, Nizza i Asti.
Resultatet er over al forventning, og "Soul" er hurtigt blevet en af vores (og La Girondas) mest populære vine, som vi typisk ikke har på lager så længe af gangen, før den er væk. Eftersom vinen produceres i ekstremt begrænset antal, har vi desværre ikke mulighed for at have vinen på lager året rundt.
Vinen er lavet på 100% Nebbiolo, og i forhold til en Barolo, som dyrkes ca. 30 km derfra, er vinen langt mere tilgængelig, frugten mere åben og moden fra denne unge alder, og selvom der er tale om en kraftig vin, er den knap så bombastisk som stor Barolo.
2010 var en af de bedste årgange i løbet af de sidste 100 år i Piemonte, og selvom vinen er fuldt drikkeklar nu, har den et overraskende fint gemmepotentiale.
Meget, meget lækker Nebbiolo, ikke mindst til prisen.
Passer til: Rødt kød, vildt, mellemkraftige oste.
Alkohol: 14%.
Druesammensætning: 100% Nebbiolo.
Lagring: 18 måneder på franske barriques.
Drikkes bedst: 2013 - 2025.
Producenten har dog plantet meget, meget få Nebbiolo-vinstokke på sine egne marker i et af de absolut bedste Barbera-distrikter, Nizza i Asti.
Resultatet er over al forventning, og "Soul" er hurtigt blevet en af vores (og La Girondas) mest populære vine, som vi typisk ikke har på lager så længe af gangen, før den er væk. Eftersom vinen produceres i ekstremt begrænset antal, har vi desværre ikke mulighed for at have vinen på lager året rundt.
Vinen er lavet på 100% Nebbiolo, og i forhold til en Barolo, som dyrkes ca. 30 km derfra, er vinen langt mere tilgængelig, frugten mere åben og moden fra denne unge alder, og selvom der er tale om en kraftig vin, er den knap så bombastisk som stor Barolo.
2010 var en af de bedste årgange i løbet af de sidste 100 år i Piemonte, og selvom vinen er fuldt drikkeklar nu, har den et overraskende fint gemmepotentiale.
Meget, meget lækker Nebbiolo, ikke mindst til prisen.
Passer til: Rødt kød, vildt, mellemkraftige oste.
Alkohol: 14%.
Druesammensætning: 100% Nebbiolo.
Lagring: 18 måneder på franske barriques.
Drikkes bedst: 2013 - 2025.