Hvide blockbusters – smagekasse

Vores mest populære anmelderroste hvidvine fra hele verden samlet i 1 kasse med 12 flasker.

786,00 DKKFør 1.524,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvide blockbusters - smagekasse er et skønt miks af både klassiske og moderne anmelderroste internationale hvidvine med masser af sol og frugt.

Denne smagekasse med de populære hvide hits er sammensat ud fra vores største hvidvin-hits. Det gør i særdeleshed smagekassen velegnet som 'prøvekanin', hvis du skal holde fest og gerne vil finde det rigtige match til menuen. Her får du mulighed for både at smage og nyde uden at skulle investere i mange kasser vin for at få det til en god pris.

Skulle du købe dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1524,-. Vi har sat dem til den laveste kampagnepris nogensinde og du får dem alle sammen for kun 786,-.

Nyd de hvide blockbusters som de er eller smag dig frem til din nye favorit menu med vin og mad i skøn forening.

Hvide blockbusters - smagekasse indeholder:

3 flasker PONTE LUNGO - CURIOSO TOSCANA BIANCO 2016
Ponte Lungo - Curioso bianco 2016 smager som en top-Chardonnay til den tre-dobbelte pris. Den er dog lavet på klassiske toscanske hvidvinstyper, der har fået en kort passage på fransk egetræ. Resultatet er en super-elegant vin, der smager dejligt både med og uden mad. Curioso har taget danskerne med storm med deres rødvine, der har fået folke-tilnavnet 'Den Med Fuglen', og omsider er det lykkes vinmageren at lave et hvidvins-blend, der sprænger alle rammer for, hvor meget sprød hvidvin, der kan købes per krone. Ponte Lungo - Curioso bianco 2016 er frugtig og med florale noter i næsen, smagen er helt i overensstemmelse hermed. Frisk og med afstemt syre, der toner ud i en fin finale.
Anmeldelser:
Luca Maroni: 96/99 point

3 flasker PONTE LUNGO - MIO SILENZIO BIANCO 2016
Druerne kommer så vidt omkring fra som både Sicilien, Toscana og Puglia. Årsagen hertil er simpel: Skal man i ét område dyrke én drue, der har både terroir, perfekt modenhed og knivskarp elegance med sig, så kræver det et meget lille udbytte. Resultat vil være at vinens pris ofte ligger på den forkerte side af 200 kr.
Bruger man derimod de forskellige klimaers modningsgrader i samme vin, kan man ramme en optimal smagsbalance og drikkeglæde til en pris, der er til at betale. Vi anbefaler Mio Silenzio Bianco til alle retter med skaldyr og krydrede forretter.
Anmeldelser:
Luca Maroni: 94/99 point

2 flasker CLIFFHANGER - RIESLING FEINHERB 2017
Cliffhanger - Riesling Feinherb 2017 har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab. Ser man en vinbonde på 'marken' kan det nemlig være svært helt at afgøre, om han mon er ved at besigtige høsten eller om han er ved at bestige bjerget! Den store, tætte aroma i Rieslingens smag kan takke det kølige klima og vinstokkenes dybe rødder i den mineralske undergrund i kombination med den lange modningstid på stokkene for sin vellykkethed. Her får du afstemt sødme med velafbalanceret syre.
Anmeldelser:
Gastromad: 5 stjerner
Smag på vin: 5 stjerner

2 flasker CLIFFHANGER - RIESLING DRY 2017
Denne udgave af Cliffhanger Riesling er tør med en knivskarp finesse i sit udtryk. Smagen er fuld af æble og citrus og med kompleksitet og mineralitet. Et absolut fund til prisen. Den vil være helt perfekt at nyde nu. Men som med alle andre gode Rieslingvine, så begynder eventyret først, når den hældes på flaske og den vil således folde smagsoplevelsen yderligere ud over de næste 3-5 år.
Anmeldelser:
Vinexpressen: 10/10 Høj genkøbsfaktor + UGENS VINHIT

2 flasker ALIAS - CHARDONNAY 2016
Alias - Chardonnay 2016 er et vidunderligt overflødighedshorn af modne tropiske frugter og smørfed vanilje og en flot afrunding med citrus. En virkelig behagelig vin, skabt i Californien med europæisk forbillede. Chardonnay er den mest dyrkede hvidvinsdrue på verdensplan og en drue, der virkelig afspejler det terroir, hvor den dyrkes. Det skinner også tydeligt igennem i Alias - Chardonnay 2016, hvor den varme sol har sørget for strejf af tropisk frugt, men lavet så flot, at den stadig er frisk og stringent.
Anmeldelser:
Vinexpressen: Anbefalet

Vinavisen: 5 stjerner

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...