Højoktan – Smagekasse

Et yderst velsmagende knock-out.

525,00 kr.Før 910,00 kr.

Beskrivelse

Højoktan - Smagekasse må nok være det tætteste man kan komme på behagelig indvortes afspritning. Her er både velsmagen og procenterne i top. Gennemsnitsprocenten pr. flaske sniger sig lige over 16%. Er du vant til at nyde lettere vine, så bør du altså gå ombord i kassen med større forsigtighed end sædvanligt.

Enkeltstyksprisen for vinene til sammen er 910,-. Vi har blandet dem for dig til en yderst attraktiv pris på 525,-

Højoktan - Smagekasse indeholder 6 flasker i alt.

Højoktan - Smagekasse indeholder:

1 flaske Prados - Fusión 2021 Flot rubinrød i glasset. Garnacha-druen leverer en middelhavsbuket bundet af rosmarin, lavendel og timian, hvor Syrah kommer med det tungere skyts i form af solbær, mørke blommer og brombær. Vinen er meget behagelig i munden med en afrundet blødhed i tanninerne og en silkefin finish, der byder op til endnu et glas. (15%)

1 flaske Síbio - Tawny Port Reserva Síbio - Tawny Port Reserva kommer fra Real Companhia Velha, der har indtil flere portvinsbrands samlet under sig. Sibio er firmaets topbrand, der løber med de allerbedste druer i produktionen. Denne er med sine mørke nødder i smagen dejlig til at supplere lidt hyggeknas.  Eller gør som portugiserne og prøv den som en afkølet aperitif. Du kan sagtens servere den direkte fra køleskabet. (20%)

1 flaske Ponte Lungo - Armano Rosso 2021 Et absurd godt vinkup i Amaronestil med 15% alkohol til crazy pris! Farven er flot, dyb rød og næsen byder på en skøn buket af mørke, tørrede frugter. De frugter, der først og fremmest byder op til dans i glasset og ikke mindst i munden, er mørke blommer, brombær og Amarena-kirsebær. Armano har en lang, flot finish og vil være en god ledsager til et godt stykke kød med kraftig sauce til. (15%)

1 flaske Savoni - ZFD Edizione Suprema 2020 Her får man præcis, hvad man forventer, når man kender Zinfandel-druen, ser etiketten og hører navnet "Edizione Suprema": En pompøs, grandios monstervin med 17% alkohol. Her er der ikke plads til ydmyghed. Til gengæld er der masser af plads til begejstring! (17%)

1 flaske Cielo e Terra - Passoré Rosso Puglia 2020 Flot intensitet i duft- og smagsaromaer. Her er mørk, fuldmoden frugt over hele linjen. Svesker, rosiner og blommer blander sig med pibetobak og cedertræ. Det er mundvandsdryppende lækkert, ganske enkelt. Appassimento-vine er en trend, der er kommet for at blive. At kalde en århundrede gammel produktionsmetode for en trend, er nok en tilsnigelse. Lad os i stedet sige, at det simpelthen bare aldrig er gået af mode. En ægte evergreen indenfor vin. (15%)

1 flaske Rebel Ridge - Zin19 Black Edition 2019 En ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. Den er kravlet helt op på 15% alkohol. De er meget dygtigt integreret og samspillet med den fyldige frugt sidder lige i skabet. (15%)

 

 

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...