Californiske hits – Smagekasse

12 flasker amerikanske darlings til en god pris

1.104,00 DKKFør 1.788,00 DKK

Beskrivelse

I Californiske hits - Smagekasse har vi samlet et udvalg af vores amerikanske favoritter til en god pris. Du får samlet 12 flasker rosévin, hvidvin og rødvin. Vinene er alle bløde og behagelige for alle ganer. De vil derfor passe sig rigtig godt til at servere i selskaber, hvor mange forskellige vinnydere skal have et rigtig dejligt glas vin. Helt perfekt kasse, hvis du skal holde fest.

Under normale omstændigheder ville kassen koste 1788,-, men vi har sat alle vinene i smagekassen til den laveste kampagnepris nogensinde. Prisen ender derfor på 1104,-.

I smagekassen får du:

 

3 flasker CHRONIC CELLARS - PINK PEDALS 2017

Det er en vældig indsmigrende rosé med fristende sprød nektarin, granatæble, moden fersken, melon og røde kirsebær, der er langt mere seriøs, end etiketten antyder. Nu er det heldigvis også indholdet i flasken, der har det afgørende ord i den samlede rosé-forelskelse. Og forelsket - dét bliver man!

3 flasker RAIN CLOUD - RED BLEND 2016

Rain Cloud er et saftigt 'red blend' fra Napa, Californien. Hvilke druer, der er brugt, må imidlertid være op til den enkelte smager at vurdere. Det oplyses nemlig ikke. Vi gætter på i hvert fald Zinfandel og Syrah. Rain Cloud har mange af de typiske karaktertræk fra disse druer. Blandt andet farven, det krydrede varme snit og ikke mindst blødheden. Måske er der også lidt af den amerikanske darling-drue, Cabernet Sauvignon i? Smag selv efter og gæt med.

3 flasker POUND CAKE - CHARDONNAY 2017

Det er svært ikke at falde for den yderst markante charme i Pound Cake. Smagen er intens, fyldig og 'toasted', og med et lille finurligt strejf af kokosnød. Det er pakket ind i tonsvis af moden frugt og slutteligt vanilje og smør fra fadet. Lang, flot finish, der styrer dig lige lukt mod flaskens bund.

3 flasker BREAD & BUTTER - Rosé 2018

Den klare, dybe pink farve lokker allerede fra første møde. Næsen frister med friske, modne jordbær i lag med grøn, moden melon og et floralt strejf af hibiscus og rosenblade. Munden fyldes af en rosé, der er tæt struktureret med en medium og velbalanceret frugtsyre, der holder hele buketten smukt sammen. Lang og forfriskende eftersmag. Den har ganske enkelt alt og mere til af det, vi forventer af en god amerikansk rosévin.

 

Info om vinen

Vintype

Du kunne også være interesseret i...