Cesari – Bardolino Chiaretto Rosé 2021

Frugtdreven rosé på Venetos klassiske og berømte druer.

  • 59,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 99,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Cesari - Bardolino Chiaretto Rosé 2021 er frugtdreven og meget velsmagende. Den venter kun på en solstråle og hvilken slags nippemad du vil servere den med. Hvis du da ikke bare vil nyde den på sine helt egne præmisser. Vi anbefaler den også til lette forretter og friskost. Server den ved 12 grader.

I Bardolino-området ved Garda-søens østlige bred dyrker Cesari druerne til Cesari - Bardolino Chiaretto Rosé 2021. Her gror vinstokkene for foden af klipperne i moræneunderlag, der sørger for veldrænet jord og giver planten alle de mineraler, den har brug for. Druefordelingen i vinen er 65% Corvina, 15% Rondinella og 20% Negrara-Rossignola, der alle er klassiske Veneto-druer.

OBS: Flasken viser årgang 2020, men den aktuelle årgang på lager er 2021. Fotografen er på vej.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12%

Druer

, ,

Drikkes bedst

2022-2024

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...