Barbanera – Vecciano rosé 2022

Frugtfyldig og blød rosé

  • 99 pointLuca Maroni
  • 95 point(2019)Barego'mad
  • 79,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 139,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Barbanera - Vecciano rosé 2022 er en delikat rosé-vin på et blend af toscanske druer. De frugtfyldige aromaer af røde kirsebær og jordbær står i front og spiller bare rigtig godt sammen med den vibrerende frugtsyre. Det her er simpelthen bare er et match made in heaven til varme dage på terrassen eller dage, hvor du ville ønske, at det var vejr til at sidde ude. Nyd gerne Barbanera - Vecciano rosé 2022 med lidt lette snacks til. Skal den serveres til et reelt måltid,  så anbefaler vi hvidt, grillet kød, pastaretter eller lette oste. Server den ved 12-14 grader på kolde dage og nogle grader lavere på de mest solbeskinnede.

Barbanera-familien har været en del af den italienske vinverden med høj-kvalitativ vinproduktion i over 80 år. Vingården drives i dag stadig af Barbanera-familien, nemlig den stiftende bedstefar Luigis to sønner og deres børn.

Anmelderne siger...

Barego'mad 95 point + 6/6 stjerner (2019): "I glasset minder den rent farvemæssigt om indersiden af en buttet vandmelon. Duften er forførende og indbydende med herlige aromaer af solmodne jordbær, kirsebær, rosenblade, tranebær, papaya og sødmefulde dragefrugter. Smagen er som skabt til sommerhygge ud på de lange aftentimer. Dejlig fyldig, saftig og blød med en skøn smag af sommerbærfrugter, aperol og lidt krydrede urter ud i en lang harmonisk finale med blød syre-energi og diskret sødme. Det smager s** af endnu en mundfuld – er livet ikke bare herligt. Barbanera - Vecciano rosé 2019 leverer en mindeværdig roséoplevelse, som til prisen er mere end godkendt."

Info om vinen

Producent

Region

Alkohol

13,5%

Årgang

Du kunne også være interesseret i...