Wildfoot – Negroamaro Zinfandel Winemaker’s Selection 2017

Bredt begejstrerende solmodent blend

  • 96 pointBarego'mad
  • 97 pointLuca Maroni
  • 49,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 99,00 DKK fl.

Beskrivelse

Wildfoot - Negroamaro Zinfandel Winemaker's Selection 2017 er et pragtfuldt sammenstik af Negroamaro og Zinfandel. En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter. Både dem med italiensk inspiration og dem med et mere dansk islæt.

Et brag af en prisvenlig og yderst drikkevenlig vin.

Negroamaro- og Zinfandeldruerne til denne vin er fundet på de bedste marker i Puglia, Italiens støvlehæl. Her har druerne nydt al den varme og sol de elsker. Resultatet er en fyldig og solmoden vin med karakteristika fra begge druer.  Zinfandel byder ind med røde bærfrugter og kulør, hvor Negroamaro tilføjer mere af den mørke farve og den kraftige modne bærfrugt samt tanniner, og ikke mindst et passende frugtsyreindhold, så vinen ikke bliver en jammy bulderbasse, men derimod et flot afstemt blend, der begejstrer.

Den intense og dybe røde farve kan takke blendet af Negroamaro og Zinfandel for sin smukke farvepragt. Modne, røde bær, vanilje, krydderier og delikate tobaksnoter præger både duft og smag. Med sin fyldige krop og lange og behagelige finish er den et oplagt valg til smagsfulde pastaretter, steg og modne oste. Eller bare i et stort glas som meditationsvin.

Vi anbefaler at servere Wildfoot - Negroamaro Zinfandel Winemaker's Selection 2017 ved en starttemperatur på 16-18 grader.

Anmelderne siger...

Flaskehalsen: "Det her er en helt klassisk syditaliener, omend den har taget et amerikansk navn og benytter betegnelsen Zinfandel om den ene druesort i stedet for Primitivo. Det ændrer jo ikke på smagen, omend man fristes til at sige, at den har en stil, der er lidt californisk i det. For det er frugtfyldt og med en masse fyldig saft. Alligevel klarer den sig fri af risikoen for at blive for blød og sød, for den har en frisk kant og en god portion afbalancerede krydderier. Det er ikke et komplekst mysterium af en vin – men det er ret fint og en relativt sikker vinder i de bredere kredse."

Barego'mad: "Wildfoot Negroamaro Zinfandel Winemaker’s Selection 2017 rykker grænserne for det muliges kunst indenfor hverdagsvin [...] At man kan proppe så meget velsmag, power og fylde ned i en ordinær “frikadellevin” er nærmest elektrifiserende. Men ordinær? Ikk’ ordinær. Der er langt mere format over Wildfoot – et drømmeblend, som virkelig sætter et markant aftryk i kategorien “prisbillige hverdagsvine”.  Ja undskyld min begejstring, men det smager sgu bare godt."

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

,

Producent

Region

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...