Venturini – Valpolicella Classico Superiore DOC “Campo Masua” 2016

Mellemkraftig og meget elegant enkeltmarks-Superiore med fin frugt og fylde.

  • ANBEFALETVinexpressen
  • 109,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Beskrivelse

Venturini - Valpolicella Classico Superiore DOC "Campo Masua" 2016 er vores mest solgte vin fra producenten. Den vil kunne nydes af langt de fleste vindrikkere, og den har vores varmeste anbefalinger til f.eks. selskaber, hvor vinen skal passe til mange retter og ganer og samtidigt holde en høj kvalitet.

Hos mange producenter i Valpolicella skal man op i de dyre navne, før kvaliteten bliver interessant. Hos Venturini laves kun vine af høj kvalitet. Det begynder allerede at blive rigtig sjovt fra den prismæssigt billigste fadlagrede vin - Superioren. For at opnå appellationen 'superiore' skal vinen ligge på egefade i mindst et år og holde en alkoholprocent på minimum 12. Og fadpræget er der, men overdøver aldrig den fine frugt og det elegante helhedsindtryk.

Druerne gror på vinstokke, der er mere end 30 år gamle og både plukning og sortering foregår manuelt.
Venturini - Valpolicella Classico Superiore DOC "Campo Masua" 2016 er mellemkraftig og kombinerer på nydeligste vis en tydelig, frisk og moden frugt med god rygrad og frugtsyre, der klæder de fleste kødretter godt. Vi holder meget af vinen til kylling, men den bærer også rødt kød fint.

Vi anbefaler at servere den ved 18 grader. Den skal iltes en god times tid før den skal nydes.

Anmelderne siger...

Vinexpressen: "Venturini gør det igen, igen. Denne gang med en indtagende duft af lyse røde bær, hovedsageligt kirsebær og blommesten. Smagen er slank, elegant og letløbende – lidt som en lille lys bourgogne med god luftighed og friskhed."

Se alle vinene fra Venturini her.

Info om vinen

Alkohol

Druer

, ,

Producent

Region

Årgang