Venturini – Valpolicella Classico Superiore DOC “Campo Masua” 2015

Mellemkraftig og meget elegant enkeltmarks-Superiore med fin frugt og fylde.

  • Ugens vinhitVinexpressen
  • 99,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 149,00 DKK fl.

Ikke på lager

Beskrivelse

Venturini - Valpolicella Classico Superiore DOC "Campo Masua" 2015 er vores mest solgte fra producenten. Vinen vil kunne nydes af langt de fleste vindrikkere, og den har vores varmeste anbefalinger til f.eks. selskaber, hvor vinen skal passe til mange retter og ganer samt holde høj kvalitet.

Hos mange producenter i Valpolicella skal man op i de dyre navne, før kvaliteten bliver interessant. Hos Venturini laves kun vine af høj kvalitet. Det begynder allerede at blive rigtig sjovt fra den billigste fadlagrede vin - Superioren.
Venturinis Valpolicella Classico 2015 er mellemkraftig og kombinerer på nydeligste vis en tydelig, frisk og moden frugt med god rygrad og frugtsyre, der klæder de fleste kødretter godt. Vi holder meget af vinen til kylling, men den bærer også rødt kød fint.
Fadpræget er der, men overdøver aldrig den fine frugt og det elegante helhedsindtryk.

Læs her, hvad Vinexpressen skrev om vinen: "Dejlig, luftig og frisk kirsebærfrugt med et charmerende og nærmest fadprøveagtigt præg. Smækker, blød og saftevandsagtig på den fede måde med en lille kant af rosin og hindbær. Afsluttes af et pikant lille syrebid og stenfrugtsbitterhed i eftersmagen."

Udover de fine ord, blev den også kåret til "Ugens vinhit."

Se alle vinene fra Venturini her.

Info om vinen

Alkohol

Druer

, ,

Producent

Region